SKINSKOOL Skincare Compare™ Cosmetics Viikon kynnet, Smith & Cult Bitter Buddhalainen Ajatuksesi ripsien seerumilla?

Viikon kynnet, Smith & Cult Bitter Buddhalainen Ajatuksesi ripsien seerumilla?

Smith & Cult Bitter Buddhalainen
Hei kaverit! Tämä on og fave sävy, jonka olen ollut ja rakastettu vuosia, Smith & Cult Bitter Buddhalainen. Se on vaalea jousivihreä, jossa harmaalla alustoilla ja hauska vaihtoehto yhteiseen pastellin minttureiden vihreille, jotka ovat niin tyypillisesti ponnahtaa keväällä.

Rakastan sitä, koska se on yksi niistä väreistä, jotka voivat näyttää täysin erilaisilta valon mukaan. Joissakin tapauksissa se on paljon vihreää, muina aikoina se on paljon sinistä!

MAINOS

Olin äskettäin Smithin ja Cult Sitestin ympärillä, ja löysin samanlaisen sävyn, jossa on erilainen nimi – katkera kashmir daydream. Jos rakastat monimutkaisia ​​vaalea vihreitä, tämä on varmasti yksi harkita.

Ajatuksesi ripsien seerumilla?

Miksi kyllä, lisäsin suuria ripset tähän poni.
Olen yrittänyt selvittää, miksi jokainen ripsiväri olen kulunut viime kuukausina on ollut kipeästi pettymys, ja luulen, että voisin löytää syyn. Vuosien kuluttua Lash Seerumin käyttäminen törmäsi minun reunani, lopetan viime syksynä. Päätökseen ei todellakaan ollut riimiä tai syytä; Olin enimmäkseen liian uupunut muistaa laittaa se ennen nukkumaanmenoa! Päivät muuttuivat viikkoiksi, sitten viikkoa muuttui kuukausiksi, sitten seuraava asia ya tiedä, jokainen ripsiväri bums minua ulos.

Mielestäni ripset ovat hitaasti palanneet luonnolliseen tilaansa, joka on suuressa järjestyksessä, ei ole iso juttu. mutta silti.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Toisaalta se on yksi vähemmän kuin minun rutiini (kyllä), mutta toisaalta Hellan perus ripset ovat takaisin. LOL.

MAINOS

Mitkä ovat ajatuksesi ripsien seerumeihin? Käytätkö niitä? Älä käytä niitä? Jos olet käyttänyt niitä aiemmin ja lopettaa, mitä tapahtui ripsillesi? Haluaisin kuulla tarinasi.

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *