Kana Adobo Resepti

Adobo on olennainen filippiinilähetys. Kun olin lapsi, meillä oli ainakin kun viikko joko lounaalle tai illalliselle. Jokaisella kotitaloudella on oma kahva Adobo, mutta perusteet ovat täsmälleen samanlaisia ​​- jonkinlaista lihaa (tyypillisesti kanaa, sianlihaa tai molempien) marinoituja kuin sitten keitetty soijakastikkeessa, etikkaa ja valkosipulia. Se on suolainen ensisijainen ateria, joka on pakattu maku, samoin kuin käytännössä kaikki ymmärrän tykkää siitä.

Tämä on juuri miten adobo Casa MBB: ssä!

MAINOS

Muutama nopea vinkkejä:

Käytän tavallisesti Apple Cider etikkaa, mutta voit vaihtaa sen balsamille. Tavanomainen menetelmä on tehdä se valkoisen ruoan etikka, joka on myös erinomainen myös!

Matala ja hidas on menetelmä; Se on olennainen tarjous siipikarja Adoboa. Jos kastike on vähentynyt nopeasti nopeasti, lisää vähän vettä.

Ei pippeliä käsillä? korvaa maahan musta tai valkopippuri.

Vain tilanteessa olet tuntematon lahden lehdet – älä syö niitä! He ovat siellä lisäämään makua ruokalaudalle.

Oh, samoin kuin tämä ateria riittää kolmeen kotitalouteen, mutta jos sinulla on paljon enemmän ihmisiä ruokkimaan, kaksinkertaistaa ainesosat. Palvelen tavallisesti valkoisella riisillä ja veggiellä puolella.

Ainesosat

1 lb luuton, Skinless siipikarjan reidet

1/4 kupin soijakastiketta

1/4 kuppi Apple Cider etikka

6 Cloves valkosipuli, jauhettu

2 Tl ruskea sokeri

2 TSP oliiviöljyä

3 lahti lehdet

1 keskipitkän sipulin leikkaus ohut puoli-moon

1 TSP Black Peppercorn (voit pienentää tätä 1/2 tl, jos haluat)

Ohjeet

Sekoita soijakastike, etikka ja puolet valkosipulista marinadi. Lisää kana ja peitä sitten muovikelmu sekä pop jääkaapissa vähintään 30 minuuttia tai muutaman tunnin ajan.

Joko hollantilainen uuni tai iso pannu, jossa on suuret sivut, lämmittää oliiviöljyä keskipitkällä. Lisää sipulit sekä kokki, kunnes ne ovat aromaattisia sekä läpikuultavia (noin viisi minuuttia, tarjoavat tai ottavat). Sitten lisää valkosipuli sekä kokki kunnes tuoksuva, mikä minulle on noin minuutti. Sivu Huomautus: Älä irtoa valkosipulia, muuten se on katkera.

Työnnä sipulit sekä valkosipuli yksi peukalon sivulle, sitten sijainti siipikarja pannulla kevyesti ruskeaksi.

Kaada marinadi pottiin. Lisää loput valkosipuli, lahden lehdet, pippurit sekä ruskea sokeri. Sekoita mitä yhdessä varovasti.

Tuo matala haudut ja peitä sitten potti sekä jatka keittämistä alhaisessa lämpimässä noin 25 minuutin ajan. Jos kastike laskee nopeasti nopeasti, lisää sitten vettä.

Irrota kansi, samoin kuin siipikarja, jossa on kaksi haarukkaa. Jatka kiehuvaksi alhaiseksi noin 15 minuutin ajan kastikkeen sakeuttamiseksi.

Tarjoile riisiä sekä suosituimpia vihanneksia.

Jos teet tämän reseptin, anna minun ymmärtää, mitä mieltä olet!

MAINOS

Ystävällinen yhteisön charmin addict,

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Karen

P.S. TGIF!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *