SKINSKOOL Skincare Compare™ Cosmetics [Suihkutiedostot] Fantastic Tropical Duo H2O + Kauneus … ja kertakäyttöiset partaurat estämään

[Suihkutiedostot] Fantastic Tropical Duo H2O + Kauneus … ja kertakäyttöiset partaurat estämään

tavaraa suihkussa rakastan … ja tavaraa En ole
Ok, tulen puhtaana (haha! Hanki se?). Vietän kohtuuttomia aikaa suihkussa 1) Kukaan ei pyydä minua huolenaiheita, kun olen siellä, 2) kukaan ei purkaa nilkkoja, 3) kukaan hinaa hiuksissani, yrittää päästä sylissäni tai vedota ruokaan (Puhun sinulle, välilehdet). Se on riskitön paikka, joten jos tuntuu, että vietän paljon enemmän aikaa suihkussa kuin tyypillinen nainen, se on, koska olen piilossa.

Pari asiaa, joita käytän parhaillaan peitelevision etsinnässä …

MAINOS

H2O + Charm Coconut Verbena Body Pesula sekä Body Butter Body Duo (34 dollaria molemmille)

Aion soittaa sitä. Tämä on kesäkuu 2018 “on oltava.” vaahuvan kylpy-geelin (kupliva nirvana) sekä kosteuttava kehon voita (minulla on lisko iho sekä hyödyntää sitä kahdesti / päivä – kun aamulla ja jälleen kerran yöllä), ihoni haju kuten minä Vain teleportoitu täällä Grand Hyatt Poipu Kauain.

Lemony ilman panttipaikkaa, samoin kuin coco-pähkinän ilman hajua kuin Corny Star hajuvesi. On vaikea löytää jotain, joka haisee trooppisia ilman eau de aurinkovoidetta, La Bobbi Brown Beach, samoin kuin tämä osuu paikalle. Plus, polvien selkä ei tunne tahmeaa myöhemmin (täysin ratkaiseva).

He ovat myös suuret tarjoukset, jos ostat ne yhdessä duo. 34 dollaria 12,2-oz. Pullo kehon pesula sekä 8-oz. Pullo kehon voita (40 dollaria osti erikseen).

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

5 5 sydämestä.

Gillette Venus vain 3 partatoria (5,99 dollaria neljä)

Kuvittele parranajotin naisen bittiä muovi voita veitsellä lasten syntymäpäiväjuhlasta.

Yup, nämä jättivät minut smattering Ingrown karvoja minun bikinin linja. Boo. Jalat sekä kaallat ovat kelvollisia sekä kohtuullisesti sileä, mutta sinun on kuitenkin ajele jälleen kerran päivässä tai kahdessa, riippuen Sasquatch-tilanteen vakavuudesta. 5,99 dollaria neljän pakkaukseen.

MAINOS

2 5: stä sydämestä.

Ystävällinen yhteisön charmin addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *