SKINSKOOL Skincare Compare™ Uncategorized Sunnuntaisin välilehti kissa, meikki ja kauneus blog maskot, vol. 443

Sunnuntaisin välilehti kissa, meikki ja kauneus blog maskot, vol. 443

minun darlings ja divas,

Tervehdys ja rakkaus kaikille! Minusta tuntuu poikkeuksellisesti hyvin lepää ja rento tänään, mikä on epätavallista ottaen huomioon äskettäinen matka Japaniin. Odotin vielä jet-jääneet.

MAINOS

Olin siellä Whirwind-viikon aikana, koska agentti kirjasi minut puhuvan kiertueen yli Japanin kuuluisat kissan saaret, joten jakani vuosien liiketoimintakokemuksen paikallisten kissojen kanssa, keskustelivat henkilökohtaisesta brändistä, Internet-maineesta ja ennustaa tulevasta muotia Trendit kesällä / syksyllä / talvella 2017.

Olen myös työskennellyt pari japanilaista kitty mallinnusta valokuvaa, kun olin siellä – yksi Sharisido uudelle CC Creamille raidalliselle turkiselle (anteeksi, kotimaiset tabbies, mutta tämä on yksinomainen japanilaisten kissan markkinoilla) ja toinen Chikuhodon kanssa tulevan harjayhteistyöstäni.

Odota, että se myydään nopeasti, kun se saapuu tähän syksyyn.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Vaikka matkustan maailmassa laajasti, tuo harvoin kodin matkamuistoja. Se on totta. Minulla voi olla maine ylimääräistä, mutta olen minimalistinen sydämessä. Itse asiassa olin Konmari menetelmä ennen kuin oli asia, ja yritän välttää Tchotchkesin tuominen kotiin, jos mahdollista.

Mutta minä törmäsin tämän kultaisen onnekas kissan tämän matkan, ja se minulle sieluni.

Ehkä se on hänen kiiltävä kullattu takki, joka vetoaa rakkauteeni bling, tai ehkä se on hänen iloinen kohotettu paw, joka aina tervehtii minua, kun tulen kotiin.

Riippumatta siitä, hänellä on, että tietyt JE Ne Sai Sais Quoi, ja kuten mainitsen memoirissani, välilehdet kissa: Superstar, vaikeampi työskentelen, onnekas, niin Maneki-Neko Lucky Cat sopii henkilökohtaiseen filosofiaan.

Olen parhaillaan etsimässä häntä. Onko sinulla ideoita?

MAINOS

Ennen kuin jätän sinut (olen myöhässä minun viikoittainen sunnuntai-iltaisin syväkudos hieronta), jos olet menossa Japaniin milloin tahansa pian ja tarvitset hyviä sushi-recs, olen täällä sinua varten.

Rakkaus aina,

Välilehdet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *