SKINSKOOL Skincare Compare™ Cosmetics Mac Guy kuten Secret Matte Lipstick: Guy voi pitää mysteeri, mutta tämä nainen tykkää violet

Mac Guy kuten Secret Matte Lipstick: Guy voi pitää mysteeri, mutta tämä nainen tykkää violet

käyttämällä uutta Mac kaveri, kuten Secret Lipstick ($ 16)
Tässä on salaperäinen ulkoasu!

Yritin näyttää salaperäisestä kuvasta, koska käytän uutta $ 16 Mac Matte huulipunaa kaverissa, kuten mysteeri, samoin kuin ampuin Sultrylle ja vaikeasti … mutta nämä ovat sen sijaan.

MAINOS

Yllään uusi mac kaveri, kuten salainen huulipuna ($ 16)
Haha! Minulla ei ole käsitettä, mitä tässä kuvassa tapahtuu …

Uskon, että olen voinut olla puolivälissä “Haaay” siirtymällä, kun videokameran suljinpainike napsautti.

Joo … vaikea kertoa nyt.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Miehet, kuten salaisuus, on yksi uusista Matte Mac-huulipunasta, joka on pitkäaikainen linja, joka on pitkän aikavälin linja sekä MAC-sivuston 28. toukokuuta sekä MAC-laskurit sekä myymälät Hieman myöhemmin 11. kesäkuuta. He kaikki 16 dollaria.

Tämä väri kuitenkin! Se on osoittanut minulle … nyt olen tullut tunnistamaan, että olen kaikki violetti matta huulet.

Olen käyttänyt samanlaisia ​​värejä ennen kuin oli kermainen tai kiiltävä, mutta ei koskaan matta pikemminkin. Uskon, että viimeistely, koska se on matta, sellainen ääniä alas luonnollista kirkkautta ja intensiteettiä, että tämä violetti olisi muutoin, tehdä koko isku paljon suurempia ja yrittämällä, että ilmoitan sen, salaperäinen …

Ohjelmasta pidän väri, koska se on Ah-Maze-Ballz. Samoin kuin käytännöllisesti katsoen käytännössä mitä tahansa kaavaa – tarkalleen kuinka sujuvasti sitä sovelletaan, perinteinen Mac vanilja-maku sekä tuoksu sekä kuuden tunnin kulutusaika (kun käytän, sitten blot, sitten sovelletaan uudelleen, vaikka Se pigmentoituu riittävistä päästä eroon yhdellä kerroksella, jos et halua uhrata jonkin verran kulumista) – kuitenkin vaarassa kuulostaa vaurioitunut ennätys tai ainakin juuttunut CD, Mac Matte huulipuna kaava on suhteellisen kuivaus. Ehkä huomaan sen paljon enemmän huulistani, jotka ovat luonnollisesti kuivia, mutta se voi silti olla jotain pitää mielessä, jos uskot tästä väristä tai yhdestä Macin muista matkoista.

Mac-kaveri, kuten salainen huulipuna, joka on valettu NC42: n iholla

Uskon, että todennäköisimmin todella haluavat hyödyntää tätä väriä huulen vuorauksella, koska kun yritin sitä sekä yhdellä että ilman, se näytti silmät ilman.

Osoittautuu, että matta violetti huulipunat ovat täysin unohtumattomia (kuten lukuisia punaisia ​​huulipunat sekä katkera ex-poikaystäviä!). Se tarvitsee selkeästi määritellyn rajan, koska muuten se näyttää sotkuiselta.

En usko, että olet vaatimus loppunut ja ostaa erillinen vastaava violetti huulipuna. Käytän vain varjoa lähellä luonnollista huulipunaa, tässä tilanteessa tiimalasin panoraama huulipuna Eden. I linja huuleni reunat ensimmäiset ennen kuin käytät kaveria kuin salaisuus päälle (tuo väri niin paljon kuin huulen vuorauksen reunat) huuliharjalla.

Joskus lopetan yhdessä kerroksessa, mutta jos haluan vähän ylimääräistä kulumisaikaa, minä blotin samoin kuin sitten levittää toinen kerros. Sitten saan käsitellä puhtaita pakattuja pakattuja jauhe jauhe ja pöly, joka on kevyesti ympärille huuleni ympärille, jotta reuna on pois päältä ja pehmentää sitä.

Hinta: $ 16, yksi 22 matta huulipunat mattahuulen kokoelmassa
Saatavuus: Pitkän aikavälin kokoelma sekä MAC-sivustosta 28 toukokuu sekä myymälät sekä laskurit 11. kesäkuuta
Makeup ja Charm Blog Arvosana: A

MAINOS

Ystävällinen yhteisön charmin addict,

Karen

P.S. Tyytyväinen tiistai. Miten oli muistopäiväsi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *