SKINSKOOL Skincare Compare™ Cosmetics Mac Holiday 2015 | Enchanted EeVe Lip kompakti vaaleanpunaisessa huulipunassa

Mac Holiday 2015 | Enchanted EeVe Lip kompakti vaaleanpunaisessa huulipunassa

Mac Holiday 2015 Enchanted Eve Lip kompakti vaaleanpunaisessa huulipunassa (25 dollaria, tulossa 18. lokakuuta Mac-verkkosivustolle sekä MMC: lle Mac-laskurit sekä kaupat), Yksi kahdesta huulipinnasta uudessa lomakokoelmassa
Ooh! Kaikki kolme vaaleanpunaista Mac Enchanted Eve Lip kompakti vaaleanpunainen huulipuna näyttävät suurilta “menemällä” värejä, mutta jos menet ulos sekä tuoda tämä kompakti pitkin, älä muista myös tuoda huulen puhdas – Eli, ellet ole mielessäsi, että huulipunaa sormillasi klubin suihkuhuoneessa, samoin kuin voit koskaan pitää mielessä nähdä “puhdas” suihkuhuone da clubissa?

Joo, en uskonut niin …

MAINOS

Yksi kahdesta huulikalpestasta uudessa Mac Holiday Collecissa (toinen on korallit), vaaleanpunainen huulipuna näyttää loput kokoelmasta 18. lokakuuta Mac-verkkosivustolle sekä laskurit sekä myymälät 22. lokakuuta, Sekä se on täynnä kolmen osapuolen valmiita vaaleanpunaisia ​​Pinks – vaalea pastelli vaaleanpunainen nimeltä Saint Germain, Dark Fuchsia nimeltään Let’s Rendezvous sekä syvä vaaleanpunainen violetti nimeltä Wined + Dined.

Mac vahvistettu kerma huulipuna Saint Germainissa

Mac vahvistettu kerma huulipuna, jossa rendezvous

Mac Matte huulipuna Wined +: ssa
Macin lomamatkan palettimien korkea laatu näyttää olevan paljon enemmän mukaan, mitä olen odottanut huulituotteista pitkän aikavälin linjassa, samoin kuin tämä on tilanne täällä. Silti huuleni ovat olleet kyykkinä kuin normaalisti viime aikoina, samoin kuin en usko, että he ovat yhtä paljon kuin valo pastelli vaaleanpunainen Saint Germain tai Wined + Dined Matte Formula. Kumpikaan ei ole kärsivällisyyttä hiutaleille, mutta kolmas sävy, rendezvous, on pehmeämpi ja flake ystävällisempi.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Mac Enchanted Eve Lip Compact Packaging

MAINOS

Koska vaaleanpunainen huulipuna ei sisällä huuliharjaa, sinun on toimitettava oma, samoin kuin ihanteellinen nyt hyödyntäen samoin kuin 26 dollaria # 30 tarkkuus huuli puhdistaa NARS. Se on sisäänvedettävä ja siinä on kansi, joten voin pienentää sitä kukkarossa, samoin kuin kompakti puhdas pää tasoittaa täsmällisesti, missä haluan sen. Sitten kun käytän sitä, ennen kuin laitan korkin takaisin päälle, pyyhi puhtaaksi paperipyyhkeellä, jotta se toimii hyvin sekä hyvältä kauemmin.

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *