SKINSKOOL Skincare Compare™ Uncategorized MAC-rento värillinen kynsien lakat ovat kuin denim sekä tee

MAC-rento värillinen kynsien lakat ovat kuin denim sekä tee

MAC rento värisävyiset naulat vasemmalla: herkkä, fiestaware, kiitos ja tyyli kärki

On aika sekä sijainti hullu glittery kynsilakka, mutta kun olet paljon enemmän mielialalla, on myös MAC rento väri (16 dollaria kukin).

MAINOS

Neljä uutta rento rajoitettu painos kynsilakka, joka julkaistiin MAC-rento värikokoelmassa, saavat kynnet, jotka on valmisteltu päivittäisiin tehtäviin, kuten ruokaostokset, kasvit kastelevat, puhdistaminen liesi ja kiinni bussilla ajoissa. Mikään ei myöskään törkeää täällä. Vain neljä perus-, käyttäjäystävällisiä, kulutettavia sävyjä.

Täällä käytän kahta kerrosta kussakin kynsilleni …

Mac-rento väri kynsien lakat vasemmalta: herkkä, tyyli kärki, kiitos ja fiestaware

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Fiestaware
En voi odottaa saada tämä mehukas puolivälin oranssi koralli varpailleni! Nopeasti näiden neljän kirkkain, se on myös yksinkertaisin soveltaa (ei raitoja!). Voi, tyytyväinen päivä.
Makeup ja Charm Blog Arvostelu: B +

Tyyli
Pidätkö MAC: n mielessä Muotikokoelmasta? Minulla on tunne huolimatta sekä tyyliehdotukset ovat lähellä serkkuja. Jos sinulla on jo huolimatta, uskon, että voit todennäköisesti siirtää tämän erityisen pehmeän vaaleanpunaisen nude crème.
Makeup ja Charm Blog Arvostelu: B

Miellytä minua
Tähän keskitason lämmin vaaleanpunainen crème … pidän siitä. Se on naisellinen ja ajaton. Itse asiassa uskon, että se teki mielestäni pysähtyä aikaisemmin (Ba-Dum ChH!). Kuitenkin vakavasti se on myös antelias pigmentti.
Makeup ja Charm Blog Arvostelu: B +

Herkkä
Katsotaanpa … miten voin laittaa tämän herkästi? No, herkkä on merkittävä työ. Vaalean pelkkä baletti vaaleanpunainen Créme-viimeistely, se on yksi useista samanlaisista sävyistä markkinoilla. Valitettavasti tämä raidat, ja uskon, että muista linjoista on paljon parempia.
Makeup ja Charm Blog Arvostelu: C

Asia on, kuten uudet Beth Ditto-kynsien lakat, nämä sävyt eivät näytä kaikki epätavallinen minulle, samoin kuin uskon, että olisi yksinkertaisempi laiminlyönti, jos he eivät myöskään ole paljon kalliimpi kuin lukuisat muut kynsilakka Tuotemerkit.

Uskon, että he ovat luonteeltaan kokoelma, mikä on mukavaa. Rento värit Nämä varmasti ovat, samoin kuin pidän siitä, kun väriyhdistelmä näyttää järkeä.

MAINOS

Kaikki neljä sävyä tarjotaan nyt Maccosmetics.com -sivustolla sekä tulossa 7. kesäkuuta Pohjois-Amerikan laskurit sekä kansainvälisesti myöhemmin tässä kuussa.

Ystävällinen yhteisön charmin addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *