SKINSKOOL Skincare Compare™ Cosmetics Becca Après Ski Glow Face Paletti lomalle 2017

Becca Après Ski Glow Face Paletti lomalle 2017

Becca Eye valot Palette silmäni ja Nars Vibeke Lipstick
Olen sanonut sen ennen ja sanon sen uudelleen – en ole lumi henkilö.

Tarkoitan, pidän hengailua ulos lasillisen punaisen viinin karhuja matolla lumilautailun jälkeen … saat takaisin matkustamoon päivän jälkeen rinteillä, on jotain kuumaa kaakaota ja välipaloja. Se on viileä, eikö? and then, like, your skin looks all glowy, like you’re wearing the BECCA Après Ski glow Collection face palette ($45), because you’ve been exerting yourself on the slopes.

MAINOS

Oletko valmis hehkuttamaan?
Top: Rose Quartz, jät, talvikausi marja, punastunut kupari, Opal, Bronzed Bondi
Becca varmasti osaa käsitellä saumattomia integraatioita, tiedät? Kun käytän tuotteitaan, en voi kertoa, missä Bronzer pysähtyy ja blush alkaa, ja se menee myös heidän korostelijään. Niiden tuotteet sulavat toisiinsa jättämättä vakavia viivoja. Heidän hohtavat ihonpennut ovat olennaisesti sekoittuvat kuten kakkuja.

Anna Becca Après Ski Glow Face Palette lomalle 2017.

Olen pukeutunut Bronzed Bondi Bronzer ja talvikausi Perry punastumaan posket ja Opal ylempään poskillani ja alas nenäni silta. Lip on Nars Linda huulipuna.
Après Ski on mukana yksi Bronzer, kaksi punastusta ja kolme korostelijaa, ja haluan aloittaa lämpimän ja paahteisen kultaisen ruskean bronzed Bondin kanssa, joka puhaltaan posket ja kasvoni reunaan. Sitten olen budjetti hieman punastuneen kuparin tai talvikauden marja punastua minun posket ennen sekoittamista yksi korostuskokoista.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Tämä yksinkertainen ja helppo hehku on Beccan korostuspalettien viehätys.

Après Ski!
Minulla on sekoitettua tunteita Frosty White Highlighter, jota kutsutaan jätiksi. Se on eräänlainen funky, ja olen tyypillisesti ohjata sellaisista asioista, mutta sillä on tämä oudokkaasti fantastinen sininen salama, jota näet joka kerta, ja rakastan outoa sh * t niin!

Pidän sen silmäni sisäpuolisissa kulmissa ja älä todellakaan lakaise sitä suuria patoja kasvoni, vaikka minusta tuntuu siltä, ​​että se olisi liikaa. Mutta jos olet vaalea prinsessa, ooh, tyttö! – Tämä sininen voisi näyttää hullulta viileänä.

Jääpuikko on yksi uusista sävyistä, muuten, kuten talvikauden marja punastua. Kaikki muut värit edistetään uudelleen.

FYI, jos sinulla on jo Becca Chrissy -paletti viime kesästä, tämä on samanlainen kuin se.

Après Ski Glow Face Paletti on 45 dollaria, rajoitettu painos ja saatavilla nyt Sephora ja Ulta.

MAINOS

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen

P.S. TGIF! Rehellisesti, missä tämä viikko meni?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *