SKINSKOOL Skincare Compare™ Cosmetics Istuta huulet Palladion 6 dollarin yrttipuvusta ‘n’ säteilevät huulikiilit

Istuta huulet Palladion 6 dollarin yrttipuvusta ‘n’ säteilevät huulikiilit

, että palladion $ 6 yrttipuvut ‘n’ säteilevät pelkällä huulillani
Ymmärrät, mitä pidän enemmän kuin lämpimät brownies, jossa on vaniljajäätelöä sivulla?

Ei paljon. LOL!

MAINOS

Kidding. Kuitenkin vakavasti, pidän etsimästä uusia budjettisuunnitelmia kauneuden tarjouksia, kuten Palladion Herbal Plump ‘n’ säteilevät huuliputket.

Ei ole paljon “em. He ovat vain päivittäisiä comfy kiiltoja, joissa on puhdas applikaattori sekä peili kaltainen loisto, mutta ne ovat vain 6 dollaria, joten he eivät kuluta käsivartta ja jalkaa, samoin kuin ne pakataan kasvitieteellisillä aineella.

Kermainen vaaleanpunainen päälle, pelkkä vaaleanpunainen alareunassa
Kermainen vaaleanpunainen vasemmalla ja pelkkä vaaleanpunainen oikealla

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Yllään kerma vaaleanpunainen huulillani

Ainesosat
Polybuteeni, oktyylidodekanoli, piidioksidisilyyliasetaatti, hydrattu polyisobuteiini, tridecyylitrimellitite, panax ginseng juuruuute, ginkgo biloba lehtiuute, Aloe Barbadensis kukkauutteet, Camellia Sinensis Leaf Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Kukkauutteet, Ricinus Communis (Ristor Oil) Seed Oil, Pentaerithrityl Hydroxyhydrocinnamate, Polyglyceryl-2 Diisostearate, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, VP/Hexadecene Copolymer, Microcrystaliine Wax, Ethylhexyl Palmitate, Tribehenin, Sorbitan Isostearate, Palmitoyl Oligopeptide, Retinyl Palmitate, Ascorbyl Palmitate, Soluble Collagen, Tocopherol, BHT, Bumetritsoli, tetradibutyyli, propyyliparabeeni

Yleensä, kun on kyse huulituotteiden pilkkomiseen, jätän paljon huomiotta julistuksen (paitsi kun he ilmoittavat jotain “polttava” tai “buzzing”). Näillä on heikko pistely tunne, mutta en välitä. Teen todella tuntuu säteiltä näistä, ellei pistelyä, tekee huuleni näkyvät hieman suuremmaksi (tai ehkä vain pistely pitää minut varpailleni).

Onneksi pidän menetelmästä, jonka he makuivat sekä hajuja vaniljaa, koska he eivät kestä kaikkia niin kauan huulillani. Löysin itseni, että tarvitsen piiskaa yhden uudelleen joka tunti.

Hinta: 6 dollaria (saatavilla erilaisissa väreissä)
Saatavuus: Tarjotaan nyt Sally Beauty Supply sekä ULTA-myymälät samoin kuin verkossa
Makeup ja kauneus blogi Arvosana: B (Nizzan hinta, kuitenkin rajoitettu kuluminen)

MAINOS

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen

P.S. TGIF!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *