SKINSKOOL Skincare Compare™ Uncategorized Rosy Golden Goodness, Kristin Perry Bar sekä ketjun korvakorut sekä dainty rock riipus

Rosy Golden Goodness, Kristin Perry Bar sekä ketjun korvakorut sekä dainty rock riipus

Rakas 2013,

Kiitos ylösnousemasta lisääntyneen kullan sytytyksen syvyydestä sekä työntämällä se takaisin valtavirran metallisen metallin valokeilaan.

Rakastan sinua. Ilmoita se,

K-raha

Se on ollut kaksi koko vuotta, kun otetaan huomioon, että lisääntynyt kulta virallisesti palautettu ja päätyi olemaan jälleen kerran (Gosh, aika lentää!), Sekä kuvio on edelleen elämää ja potkia.

Ajattelin, että se oli yksi niistä kuvioista, jotka lopulta kuluneet, samoin kuin kenties minä kuitenkin nyt, olen edelleen se. Pidän täsmällisesti, miten se näyttää ihollani, samoin kuin neutraali riipi käyttää lähes kaikkea.

MAINOS

Viime aikoina olen ollut kyse näistä herkistä lisääntyneestä kullanvärisestä baarista sekä ketjun korvakorut (18 dollaria) sekä La-pohjaisen indie-suunnittelija Kristi Perry. Pidän siitä, että ne näyttävät liittyvistä, suunnittelu-viisas, ei kuitenkaan ole yhtä hyvin matchy-matchy.

Nämä baarit sekä ketjun korvakorut (ovat ruostumatonta terästä lisääntyneessä kullanvärissä) ovat minun nykyisin lisävarusteeni fave. Etu ja takana on pieni ketju, joka on nero tyyppi. Ehkä en todellakaan menetä näitä (lyö puuta). Vannon, voin menettää muoti koruja, vaikka olen vain istumassa pöydälläni … Se on minun supersankari.

Minäkinkin kuin täsmälleen, miten ketju roikkuu samoin kuin näyttää pienestä vanasta. SÖPÖ!

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Sekä baari että ketjun korvakorut sekä emäksinen rock riipus ovat 18 dollaria, samoin kuin voit löytää ne nyt Internetissä osoitteessa Kristinperry.com.

Kun olet siellä, tarkasta loput Kristin korut. I Flat-out adore hänen tavaraa! Usko “Kate Spade menee Coachellelle.” Minulla on useita hänen kappalettaan ja käyttää niitä paljon.

Itse asiassa tabby lapseni todennäköisesti käyttää Kristinin muoti koruja paljon enemmän kuin minä, mutta se on vain, koska ymmärrän paljon parempaa kuin laskua välilehtiä, kun hän haluaa jotain …

Se on järkevää hylätä diva, kun se liittyy koruihinsa.

Välilehdet käyttäen “hänen” Kristin Perry Webbed turkoosi kaulakoru

MAINOS

Muissa uutisissa, mitä sinä olet niin paljon kuin tänä iltana? Se on äärimmäisen kuuma täällä ihanteellinen nyt, joten kaikki voin uskoa, on ilmastoitu elokuva. Tai ehkä illallinen. Tai ehkä sallin ranskalaisen leivän leipäksi, ota ne tuoreita tomaatteja sekä vuokrasopimusta sohvalla. Hmm … usein se on yksinkertaisia ​​päätöksiä, jotka ovat kovia. Eikö ole niin outoa?

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *