3 Step Easy Eyeliner

Tämä on kasvot, kun teen, kun minulla on huono eyeliner päivä …

LOL! Kyllä, huono liner päivä on todellinen asia (vaikkakin sellainen, joka ei ole täsmälleen määritelmä “tärkeä”), ja minulle on tapahtunut monia, paljon tapauksia.

MAINOS

Se tapahtuu normaalisti, kun olen ryntäminen (toisin sanoen koko ajan), tai minulla on ollut liikaa kofeiinia ja hankkasi ravistelet tai kun olen vain vähemmän koordinoitu normaalisti syistä, etten voi selittää. Tuloksena olevat epätasaiset linjat (kutsutaan “Wonky Liner”, kuten “minun vuoraus on ylimääräinen kuin meillä on tänään.”), Cray-Cray Bat Wings, Jagged reunat tai kolmen yhdistelmä ovat ylimääräisiä ärsyttäviä.

Yritän aina selvittää keinoja tehdä vuori silmäni helpommin, ja luulen, että olen lyönyt jotain, joka toimii.

Se on aivan helppoa (tärkeä) ja nopea (myös tärkeä). Tarvitset vain 1) suosikki pitkäikäinen lyijykynä vuoraus ja 2) kulmikas harja.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Ihannetapauksessa lyijykynällä on oltava sellainen, joka antaa sinulle tarpeeksi aikaa tahraan ja manipuloida ennen kuin se kuivuu, kuten Pearlglide voimakas silmälevy Macista (16 dollaria kukin). He ovat pitkäaikaisia, joten he eivät siirrä minun rypistyessäni, kun menen minun päiväni, mutta kun työskentelen heidän kanssaan, he pysyvät pehmeänä 2-3 minuuttia, mikä antaa minulle tarpeeksi aikaa tweakiin, cajole ja pelata.

Varjossa, jota käytän näissä kuvissa, on Chanel Stylo Yeux pitkäkestoinen eyeliner ardoisessa. Se on tumma gunmetal harmaa hienovaraisella hohtavalla. Todellakin, käytä mitä haluat.

Tässä mitä teen …

ENSIMMÄINEN ASKEL

Ensinnäkin, terävöin lyijykynä, koska haluan todella tarkan pisteen. Sitten piirrän ohut viiva pitkin minun ylempi ripsien linjoja, todella päästä sinne ripsien juurilla lyijykynällä.

Tässä vaiheessa ei ole väliä, jos linja on siisti, koska me tervehtimme reunaa sekunnissa. Keskeinen on vain ohut.

Vaihe kaksi

Seuraavaksi saan kiinni minun kulmikas harja (yleensä nars # 47 kulmikas harja) ja käyttää sitä sileäksi linjan reunasta, joka työskentelee sisäkulmasta ulos ja hienosäätöinen linja, kun menen.

Tuloksena oleva pehmeä vuoraus määrittää silmät, mutta ei näytä liian ankarilta. Se on myös erittäin nopea ja erittäin helppo (yay!).

Joskus riippuen kellosta, pysähdy tässä vaiheessa, sitten käpertyä ripset ja lisää ripsiväri, mutta jos minulla on muutamia ylimääräisiä minuutteja, astun kolmeen …

Kolmas vaihe

Flick. Kun olen tuulella yksi (jota tavallisesti olen), otan kynän vuoraukseni ja lisää paljon enemmän ylemmän ripsien vasemmanpuoleisen kulman. Sitten vedän ulos vuorauksen luoda pehmeä flick minun kulmikas harja.

Tämän jälkeen, jos minulla on vielä vähän paljon enemmän aikaa, olen tiukasti rivi vesilinjani mustalla silmäkohlilla, jotta ripset näyttävät paksummin.

Se siitä!

MAINOS

Vakavasti tämä on helpoin tapa, jolla tiedän tehdä liner. Jos päädytään antamaan sille pyörteetön, kerro minulle! Ja kerro minulle, jos sinulla on kysyttävää.

Ystävällinen naapuruston valittaa Addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *