SKINSKOOL Skincare Compare™ Cosmetics Kevyn Aucoin Neo Trio paletti

Kevyn Aucoin Neo Trio paletti

tuore, yksinkertainen ja helppo poskiväri ja ulottuvuus Kevyn Aucoin Neo Trio Palette
On jotain magneetteja, mies. Pidän tavaraa, joka tarttuu yhteen, kuten Fenty Charm Sticks ja nämä Kevyn Aucoin jauheet $ 58 rajoitettu painos Neo trio paletti laskurit Meow.

Voit kiinnittää ne yhteen ja ottaa ne erilleen kuin palapelin kappaleet, mikä on täysin minun juttuni (El Hub ei ole palapeleihin, mikä on hullu minulle)!

MAINOS

Kukin Neo Trio -paletin kolmesta pannusta sisältää 0,25 unssia tuotteesta; Yksi kokoinen pannu KA: n pysyvästä linjasta on 0,75 unssia, joten saat hyvän tuotteen määrän.
Capri, Ibiza ja asetusjauhe

Trio sisältää trio suosittuja matkakokoisia kasvoja jauhetuotteita Kevyn Aucoinin pysyvästä linjasta. Jokaisessa pakkauksessa on myös magneetti, joten voit napsauttaa niitä yhdessä ja vedä ne erilleen, mikä on paljon hauskempaa kuin luulet olevan.

Jokaisella jauhella on jonkin verran oikeusasiamiehiä. On korostin, joka menee vaalean vaaleanpunaisesta samppanjaa vaalean violetti; läpikuultava kasvojen asettaminen jauhe, joka menee matta maastalle loistoon; ja korostus, punastuminen ja bronzer trio hämmästyttävä vaaleanpunainen ruskea.

Olen kokeillut neo kasvot asettua jauhetta ennen, enkä ole hullu siitä (se on parempi vaalean ihon sävyjä, mutta se on TAD liian liitu ja kiiltävä ihoni), joten aion siirtää sen päälle Ystävä, mutta Ibiza, vaaleanpunainen-violetti korostin ja Capri, hämmästyttävä vaaleanpunainen korostus / Bronzer / Blush Combo, missä taika tapahtuu tässä sarjassa.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Molempien pitäisi pelata hyvin kauniisti monilla ihon sävyillä (Yup, lämmin ja viileä!) Ja vakavasti, sinä, kun käytän niitä yhdessä, en näytä lähes 40-jotain, kuten yleensä päivässä.

Voit myös käyttää niitä erikseen, tietenkin … mutta kun käytän Capri minun posket ja ibiza minun poskillani. Jos haluat näyttää siltä, ​​että käytät meikkiä posket, mutta älä halua olla kaikki, “Hei, mies! Katsokaa mitä tämä tavara, jonka olen kasattu, “se on ihanteellinen yhdistelmä tällainen ilme.

Capri, Ibiza, Matta hehkuu
Jos olet NARS-tuuletin, luulen, että voit todella kaivaa tämän sarjan. Jauheet näyttävät ja toteuttavat paljon kuin Nars Bronzers, punastumat ja korostuskerrat.

He näyttävät hieman jauhemaisilta palloja aluksi … mutta kun he työskentelevät iholla, he luovat luonnollisesti bronzed posken huuhtelun.

Kasvojen jauhe on minulle rintakuva, mutta mielestäni tämä sarja on edelleen sen arvoista Ibizalle ja Caprille, koska kunkin kokoiset versiot ovat 58 dollaria pop. Tarkista se seuraavalla kerralla, kun olet Sephora.

MAINOS

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen

P.S. Tyytyväinen tiistai!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *