SKINSKOOL Skincare Compare™ Cosmetics Aivan kuten Jason Momoa, rakastan scrunches!

Aivan kuten Jason Momoa, rakastan scrunches!

Shaka That Scrunchie, Brah!
Minulla ei ole vain yksi scrunchie pöydälläni ihanteellinen nyt. Minulla on kaksi! – Ja mutta tästä huolimatta olen ehdottomasti saada, miksi heillä on huono rap, koska jos olet kasvanut 80-luvulla, on hyvä mahdollisuus, että kiertäneet scrunchiä ja luultavasti kiertänyt sitä kovasti.

Sitten 90-luvut tulivat kuitenkin, ja kaikki tulivat liian hämmästyttäviksi ruusuille. He muuttuivat isoksi vitsi hiukset maailmassa, kuten “ewww! Hänellä on scrunchie. ”

MAINOS

Mutta tiedätkö mitä? En ole koskaan hylännyt scrunchia. Scrunchien ja minä olemme olleet ratsastaneet tai kuolevat, kun otetaan huomioon sinä päivänä, ja todisteet ovat tällä hetkellä pöydälläni, ranteessani ja hiuksissani.

Katso, jos ruusut ovat tarpeeksi hyviä Jason Momoalle, ne ovat tarpeeksi hyviä yleiseen väestöön. Rekvisiitta hänelle sovittaakseen hänen käärmästään hänen asuineeni, kuten tein kuudennessa luokassa noin 1987, mutta kiitos, Jason Momoa, jos luet tätä, tein sen ensin. ? *hiusten heilautus*

Tein sen ensin, Jason Momoa!
Olen aina rakastanut scrunchies koska he eivät jätä tätä hauskaa hampaat hiuksissasi, kun olet saanut heidät jonkin aikaa, toisin kuin perinteiset ongelmat. He eivät vedä hiuksiasi tai antaa sinulle päänsärkyä!

MAINOS

Voit myös saada ne vastaamaan asuisi. Useimmiten mielestäni he ovat todella söpöjä. Rakastan, että he ovat floofy ja näyttävät röyhelöiltä. UM, varmasti ne eivät ole erittäin tehokkaita, jos käytät tai hyppäät. Ei ole mitään mahdollisuutta, että Scrunchie pysyy hiuksissani, jos työskentelen tai tekemällä jotain voimakkaasti, mutta muu kuin se, olen 100% Team Pro Scrunchie, aina ja ikuisesti. ?

Ystävällinen naapuruston valittaa Addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *