SKINSKOOL Skincare Compare™ Cosmetics Urban Decay Summer 2015 Ultimate Ozone monikäyttöinen aluer kynä, otsonipultti

Urban Decay Summer 2015 Ultimate Ozone monikäyttöinen aluer kynä, otsonipultti

Urban Decay Summer 2015: Ultimate Ozone ($ 20)
Yksi asia on kirkas Urban Decay’s $ 20 Ultimate Ozone monikäyttöinen aluke-kynä – tämä kätevä husky ihmeellinen monimuotoiset, ja se käsittelee joitain tehtävistä paremmin kuin toiset.

Tämä on pohjimmiltaan suurempi versio UD: n nykyisestä selkeästä otsonin huulen lyijykynällä, jota monet meikin ystävät käyttävät useita tarkoituksia varten. Se on selkeä, luontainen, ylimääräinen monikäyttöinen kynä silikoni kaltaisella rakenteella.

MAINOS

Oletko koskaan kokeillut hyötyä tohtori. tuntua hyvältä? Se tuntuu paljon sellaista – liukas ja samettinen – ja mainitsin IT-moniarvoja?

Esimerkiksi voit käyttää sitä huuliproijana, jossa se auttaa pitämään huulipunaa tai kiiltoa vaeltamasta luonnollisen huulilinjan ulkopuolella, ankkuroimalla ne pitkään. Vain jäljittää ja täytä huulet otsonilla ensin ja kerro sitten kiilto ja / tai huulipuna päälle.

Voit myös käyttää sitä meikkipoistoaineina, Dabbing Ozone kevyesti millä tahansa ripsivärillä, luomiväri- tai nestemäisellä liner boo-boos / virheillä ja nostaa sitten miellyttäviä kippareita ja bittejä pois Q-Vihjeellä.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Tai käytä sitä hämärtyneinä kasvoprukkeina, sekoittamalla sitä koko ja hienojen linjojen ja ryppyjen ympärillä.

Ensinnäkin mielestäni se kivittää huuliproijana. Se tekee lipglossin viimeiseksi ja pysymään paljon pidempään kuin kun olen juuri jätetty omille laitteellani ilman sitä (olen huulen Smacker / kumi, sillä voit jo tietää, jos olet katsonut YouTube-videoita … Tiedän, Tiedän. Yritän rikkoa tavan, mutta se on niin vaikeaa!).

Pidän myös siitä, että kaava on selvä, koska se tarkoittaa, ettei se ole sopusoinnussa muihin tuotteen väreihin. Se ei kuivaa huuleni.

Makeup Remover / Spot Cleanup -työkalu, mutta … Se on vain OK. Toivoin, että se toimiisi kuin yksi niistä taikaisista pyyhkimistä lyijykynistä, ja minä vain kosketan sitä meikkiin ja pigmentti – Poof! – katoaa, mutta minun on vielä noudatettava sitä jotain muuta, kuten Q-kärki, lopettaa työn. Voisin aivan yhtä helposti kiinni Q-kärkille yksin ja säästää askeleen.

Urban Decay Ultimate Ozone monikäyttöinen aluer kynä (20 dollaria)
Myös kasvojen alukkeena, mielestäni se on vain kunnossa. Ei niin vankka kuin omistettu kasvoluokka minun säännöllisessä pyörimissäni, kuten Smashbox Pore minimoi, mikä on pommi, mutta käytän sitä hyppysellä.

MAINOS

Ottaen huomioon, kuinka monta asiaa voit tehdä sen kanssa, Urban Decay’s $ 20 Ultimate Ozone monikäyttöinen aluke lyijykynä on kätevällä. Se voi olla Excel lipgloss ja / tai huulipuna alukkeina, mutta sen muut kyvyt lisätään bonuksia. Saatat saada alkuperäisen 0,04-oz. Otsonipynällä ja pohjimmiltaan sama tuote, mutta tämä suurempi 0,10-oz. Versio saa kaksi kertaa niin paljon samaa hintaa, mikä on aina hyvä asia.

Hinta: 20 dollaria
Saatavuus: Saatavilla online ja Urban Decay -laskurit alkaen 15. huhtikuuta
Makeup and Beauty Blog Arvostelu: B +

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *