SKINSKOOL Skincare Compare™ Uncategorized Super ladatut pigmentit ja tuhma, Frosty Finish Set MAC: n kuumat yöt jauhe punastunut ablaze

Super ladatut pigmentit ja tuhma, Frosty Finish Set MAC: n kuumat yöt jauhe punastunut ablaze

Uusi Mac Hot Nights punastuminen lämpötilasta Rising Summer Collection, $ 23
Mac Hot Nights Powder Blush on niille aikoja, kun haluat poskisi näyttää siltä, ​​että he ovat “glisteening”; se ei ole lähes yhtä söpö), kuten jonkin verran Hubba-Hubban toimintaa tai vakavasti voimakasta elliptistä istunnossa kuntosalilla.

Sai aikaa? Toivon niin, koska en edes vaivaudu tämän marjan vaaleanpuneen, ellei minulla ollut muutamia ylimääräisiä minuutteja sekoittamiseksi. Näin pigmentoitu se on. Mutta mielestäni se kannattaa joka sekunnin, varsinkin jos illallisen teema on “metsästys vauhdilla …”

MAINOS

Missä kypsä rakkautta, toinen punastuminen lämpötilan nousevasta kokoelmasta, voi vetää tuhma tai kiva, kuumat yöt eivät voi.

Koska se on suoraan tuhma (joka on mukava).

Howdy, pigmentti!

On jotain toivottua ja huolimaton siitä, kuten seisoo liian lähellä jotakuta, jonka tiedät, on pois rajoituksia, mutta todella haluat todella suudella.

Mielestäni se on huurteinen viimeistely …

Jos päätät ottaa kuumia öitä pyörimään, käsittele sitä parkituneen ihon tai käytä sitä runsaalla Bronzerilla tai kerrosta se huippuluokan Golden Highlighter, kuten Mac’s Golden Elixir Strobe Liquid Lotion (myös lämpötilan noususta kokoelma) posket, jotka palaavat tulinen halu.

MAINOS

Paras: pigmentti fanaatikko tai joku yksilö, jolla on bronzed tai ruskettunut iho, tuhmaputki ja ylimääräinen aika sekoittuu.

Hinta: $ 23 0,21-unssin pannulla
Saatavuus: Rajoitettu painos, tulossa 16. toukokuuta MacCosmetics.com ja 23. toukokuuta Mac-laskurit ja myymälät
Makeup- ja valitusblogi Arvosana: A

Ystävällinen naapuruston valittaa Addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *