SKINSKOOL Skincare Compare™ Cosmetics Hanki parempaa, paljon enemmän luonnollisempaa alikokoinen suojaus näillä nopeilla peitevoideideoilla

Hanki parempaa, paljon enemmän luonnollisempaa alikokoinen suojaus näillä nopeilla peitevoideideoilla

Trish Mcevoy välittömästi silmähissi varjossa 2 (38 dollaria)
Olen melko iloinen minun nykyinen unelmäsilmaisin rutiini kosteuttava hyvin ensin silmäsuorilla, sitten hyödyntämällä sekoitus Nars säteilevä kermainen peitevoide sekä yksi peitevoide, kuten Maybelline muodossa ME Concealer tai YSL Touche éclat säteilevä kosketus , as well as then setting with powder, however I’m always trying to find methods to enhance it, i.e. “make my under-eye sitch look a lot more natural.”

Nordstrom Toisena päivänä sain keskustelemaan 10. tason meikki taikuri / trish mcevoy meikkitaiteilija / sorceress tästä näennäisesti loputon meikki Quest, samoin kuin hänellä oli erinomaisia ​​käsitteitä, joita olen todella kokeillut siellä myymälässä , samoin kuin he työskentelivät! Nyt olen alkanut integroida ne rutiini rutiiniksi.

MAINOS

Asioita kuten…

Etsi pehmittävää (tasoitus) kaavoja

“Kosteuttava” peittäjän kuvauksessa on normaalisti suuri merkki. Erityisesti etsiä peittäjät tasoittamalla tai hydratoivat komponentteja, kuten natriumhyaluronaatti (tai hyaluronihappo), koska pullea, kosteutettu iho on pehmeämpi, paljon enemmän ihon kaltainen ulkonäkö, joka näyttää paljon luonnollisemmalta … ja vähemmän kuin peitevoide Silmien alla – jotain Trish McEvoyn välittömän silmähissi, joka on 38 dollaria sekä tarjolla kahdessa sävyessä.

Tartu litteä peitevoidearja

Jos olet ajatellut saada täydelliset täydelliset kattavuudet (mikä minä ehdottomasti olen), yritä peittää peitevoideasi samoin kuin pimeän ympyrän ympärillä, jotka käyttävät tasainen peitevoide harja, sen sijaan, että pyyhkäisi jotain muuta kuin eri harja, sienellä Tai sormesi, pitää paljon enemmän tuotteesta, jossa haluat sen (toisin kuin pyyhkäisemällä se pois).

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Käytä tasainen Eyeshadow puhdas asettamaan peitevoide läpikuultavalla jauheella

Nyt, kun otetaan huomioon, että viimeinen asia, jonka haluat, on keskeyttää tai tummentaa peitevää, jota juuri sovellettu, asettamalla se pakkaamalla tasainen luomiväri puhdas jonkin verran läpikuultavalla jauheella (sävytettyjen jauheiden sijasta muutamia, joista voi hapettaa / tummentaa iho), samoin kuin sitten patentti, että peitevoidettasi.

MAINOS

Toivon, että annat nämä harvat ajatukset kokeilemaan, samoin kuin haluan ymmärtää tarkalleen, miten he työskentelevät sinulle, jos teet.

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *