SKINSKOOL Skincare Compare™ Cosmetics Uudet uudelleentäytettävät Nars Pro Palettes

Uudet uudelleentäytettävät Nars Pro Palettes

Little ($ 14) sekä iso ($ 18) Nars Pro Palettes
Mitä ikinä teet, jos olet altis viivyttelyyn, tai jos sinulla on määräaika, et voi astua tai jonnekin sinun täytyy olla tiettynä ajankohtana, aivan mikään skenaariot eivät aloita pelaamisen NARS Pro yhdistelmärakentajatyökalulla Narscosmetics.com.

Toistan, älä edes mene sinne! – Koska jos teet, syksy alas kanin reikä loputtomasti perustaa ja järjestää uudelleen unelmasi yhdistelmä luomiväri, punastuminen, pronssit sekä jauheet sekä ennen kuin ymmärrät sen, kaksi tuntia on kulunut Hyvin, kun kissasi tarjoavat sinulle kuoleman katseen, koska et ole ottanut häntä kävellen vielä.

MAINOS

Toki on kuitenkin hauskaa!

Aiemmin tässä kuussa Nars teki jotain erittäin hienoa. He esitteli kaksi Narsin huippulaatuisia tyhjiä paletteja (iso yksi sekä pieni), jotka ovat täyttyvät, mikä tahansa meikki rakastava sydän haluaa.

Nyt tyhjät palettien käsite ei ole uusi. Muut ovat olemassa, kuten Z-paletti, jonka voit saada Ultaan 20 dollaria (verrattuna 14 dollariin ja 18 dollaria näille kahdelle), mutta niillä on NARS-logo, samoin kuin ne liitetään uusi Nars Täytä pannut.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Pieni sekä suuret Nars Pro Palettes tassani …

Big Nars Pro -yhdistelmä iPhone 6 plus mittakaavassa

Sivukuva Big Nars Pro -yhdistyksestä joidenkin luomiväri-duojen kanssa sekä singlejä

Big Nars Pro -yhdistelmä yhdistelmä joidenkin Eyeshadow Duosin kanssa sekä singlejä
“Odota – olit valtion täyttö pannut, k?”

Joo, olen varma. On Eyeshadow Singles, Eyeshadow Duos, Blushes, käsitellä jauheita sekä bronsseja 64: ssä. Paljon NARS perinteisiä sävyjä, kuten orgasmi punastua sekä Galapagos Eyeshadow. Koska niillä ei ole brändin rutiiniapakkauksia, ne ovat myös hieman edullisempia kuin tavallisesti. Esimerkiksi Eyeshadow Single Finllsin on 18 dollaria kukin, sen sijaan, että rutiininomaiset yksittäiset kustannukset ovat 25 dollaria (ne, joilla on rutiininomaisuuden pakkaus).

Big Nars Pro -yhdistelmää joidenkin luomiväri-duojen kanssa sekä sinkkuja eri ulkoasua
Pikku Nars Pro -yhdistelmä iPhone 6 plus mittakaavassa
Pikku Nars Pro-yhdistelmä pari blushes (Amour sekä Dolce Vita)
Saatat myös varastoida olemassa olevia NARS-pannuja ja täyttää paletteesi tällä tavalla, mutta en ole kokeillut sitä vielä … Minä ehdottomasti pääsen siihen, että se on yksi näistä päivistä.

Vai niin! — as well as there are likewise some pre-made palettes offered that are full of recs by NARS makeup artists, which is cool, since I like seeing what other people put in their palettes, too.

Tuotteet mainitut

NARS Little Pro -yhdistelmä (14 dollaria)

NARS BIG PRO-yhdistelmä (18 dollaria)

NARS Pro -yhdistelmä täyttö sävyjä ($ 18- $ 30)

NARS taiteilija Palettes ($ 203- $ 337)

MAINOS

Lisätietoja videosta. Kuten aina, kiitos kiitos vielä kerran katsella!

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *