SKINSKOOL Skincare Compare™ Uncategorized Unsung Meikki Heroes: Topshopin erinomainen 12 dollaria kerma punastua iltapäiväteetä

Unsung Meikki Heroes: Topshopin erinomainen 12 dollaria kerma punastua iltapäiväteetä

Topshop Cream Blush iltapäiväteetä, 12 dollaria
Onko sinulla samanaikaisesti siemaillen teetä emäksistä teekupista, kun käytät Topshopin 12 dollarin kermaa punastua iltapäiväteetä täysin arvostamaan joko tuotteen vivahteita?

Ei, sinä et.

MAINOS

Se kuitenkin auttaa.

Ja se auttaa myös arvostamaan paljon.

Topshop kerma punastua iltapäiväteetä
(Muuten, jos päätät tehdä earlyn harmaa potin, otan minun kerma sekä kaksi sokeria, kiitos.)

Käytännössä en voi uskoa, että tämä melko vaaleanpunainen kerma jauhe punastuu on vain 12 dollaria. Se on täydellinen sankari kirjassani. Minun arvaamattomasti yhdistelmä öljyinen, samoin kuin usein kuiva, posket, minä lupaan, että se näyttää täsmälleen kuin 38 dollaria Le Blush Creme Blushes by Chanel, samoin kuin se kestää yhtä kauan. Saan kahdeksasta yhdeksästä tuntia, jos teen vähäinen kosketus noin tunti kuusi.

MAC-liplassin mittakaavassa …

Iltapäivätee alkaa hienovaraisella kiiltolla, joka sulaa siirtymät pelkkä matta neutraali vaaleanpunainen. Viimeistely on luonnollinen äärimmäiseen, samoin kuin siksi rakastan sitä. Se ei näytä raskaasta kädestä eikä ylikuormitusta. Se luo makea, pehmeä huuhtelu yhteensopiva monien erilaisten meikkien kanssa, uskomattoman rento ripsiväri sekä kiilto, täysihoitoon näyttää glitter, falsilies sekä koko yhdeksän metriä. Suuri kaikille ikäisille tytöille (ja kaverit) sekä ihon tyypit sekä hei! – Et voi vakavasti voittaa, että 12 dollaria hinta.

Pitkäkäyttöinen Unsung Heroes-sarja sisältää joitain suosikki pysyviä kokoelmatuotteita erilaisista bodifious charmin tuotemerkeistä.

Siirry tähän iltapäiväteeän, pysäytä paikallisella Nordstrom- tai Topshop Storesta (tai tarkista se verkossa).

MAINOS

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen

P.S. On erinomainen tiistai, sinä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *