SKINSKOOL Skincare Compare™ Uncategorized Se on pusero sää! (P.S. Olen tällä hetkellä riippuvainen Bath & Body Works kynttilöitä)

Se on pusero sää! (P.S. Olen tällä hetkellä riippuvainen Bath & Body Works kynttilöitä)

Se on joulukuu, siellä on jäähdytys ilmassa, satoi puolet päivästä, ja siellä on matto värikkäitä syksyn lehdet maassa.

Yup, se on pusero sää, joka osoittaa, että se on myös hyvä aika polttaa uusi suosikki kynttilä, asianmukaisesti nimetty pusero, kylpy & kehon toimii (22,50 dollaria). Se tuo tällä hetkellä villapaita-teeman Holiday Cheer ja rentouttava eukalyptus, Juniper Berry ja Sage tuoksu minun olohuoneeseen ihanteellinen MEOW.

MAINOS

Kynttiläistä ja lomista on jotain, eikö? Tämä vuosi, se todella tuntuu oikealta.

Kätevästi – tai ei niin kätevästi, riippuen perspektiivistäsi tuoksuvilla kynttilöillä – uusi kylpy & kehon rakennuskauppa avataan ostoskeskuksessa taloni ja gurl, tiedät, että sanot siitä, miten et tiedä mitä sinulla on kunnes se on mennyt? No, se koskee ehdottomasti kylpy & kehon toimii, lol! Siellä oli yksi kaupunkissani, mutta he sulkivat hieman yli vuosi sitten, enkä ymmärtänyt, kuinka paljon jäin sen, kunnes tämä uusi kauppa avasi ostoskeskuksessa.

Joka tapauksessa kynttilät. Kauppa on kaikki syksyllään ja talvella tavaraa, ja siellä on tonnia tuoksuja, mutta se ei ole vain hajusteita. Kynttilät ovat myös laadukkaita.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Ne kestävät kauan aikaa (35-45 tuntia) ja polttaa tasaisesti ja johdonmukaisesti. Tuoksut täyttävät myös talon, riippumatta siitä, missä he ovat. Kuten, voin polttaa villapaita sää toimistossani yläkerrassa, ja tuoksu kuljettaa salille alas portaita ja olohuoneeseen.

Suosikit ovat kynttilöitä, joissa on kolme jarua purkissa, koska he tulevat myös yllättävän hyödyllisen kannen kanssa, joten älä heitä sitä pois! Ensinnäkin se auttaa pitämään pölyn ja kissan hiukset kynttilästä, mutta se toimii myös sammuttimina. Kaikki mitä teet, on asetettu kansi takaisin kynttilän päälle, kun se on polttaminen, ja liekit menevät ulos, mikä on parempi menetelmä kuin tekniikka El Hub otti kerran, kun hän puhalsi yhden kynttilöistä ja sulasta vaha ampui kaikki paikka.

Jos asut pojan kanssa, ota tämä heille; Muussa tapauksessa ne voivat vain päätyä Brute Lung Forcein avulla, mikä voi johtaa vahan roiskumiseen koko olohuoneen sohvapöydällä (puhun teille, El Hub).

Sweater Sää on suosikkini uusista, joita olen kokeillut, mutta olen myös juuri päättänyt tervetuloa syksyllä maustettu seemme kynttilän (22,50 dollaria), joka vietti paljon viime kuussa tuoksua olohuonelleni tuoreita balsam oksat, kaneli kuori ja maa kynsi.

Se tuoksu hajuista kuin joulupuita. Hyvä sisäänkäynti taloon.

Myös aikaisemmin tällä viikolla aloin polttaa himmeä karpalo (22,50 dollaria), jossa on valkoinen karpalo, mehukas persikka ja kypsä vadelma toteaa, minun keittiössäni.

Rakastan sitä! Se on paljon enemmän kurkkua kuin makea, jota pidän, kun otetaan huomioon, että en ole oikeastaan ​​makea hajua tuoksuva kynttilöitä.

MAINOS

Miten sinusta tuntuu tuoksuvista kynttilöistä? Oletko bath & body toimii? En voi olla ainoa meistä, joka on riippuvainen!

Ystävällinen naapuruston valittaa Addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *