SKINSKOOL Skincare Compare™ Cosmetics Kaksi ihastuttavaa rajoitettu painos Paul & Joe lumoavat kylpy & kehon keräys lahja sarjat auttamaan sinua (tai onnekas vastaanottaja) rentoutua

Kaksi ihastuttavaa rajoitettu painos Paul & Joe lumoavat kylpy & kehon keräys lahja sarjat auttamaan sinua (tai onnekas vastaanottaja) rentoutua

pienessä kotitalouksien aurinkokunnan kvanttimekaniikan, yläkerran kylpyhuone on kuin musta reikä, koska minä katoavat siihen joka ilta, mikä tuntuu tuntikausilta.

Itse asiassa se on joskus yli tunti.

MAINOS

Rehellisesti kuitenkin tuntuu, että minä ansaitsen sen, koska olen aina kiirehtimässä ja yrittää lopettaa yhden asian tai toisen työpäivän aikana, joten yön lopussa voin piristää hyvin ottaa makea vanha aika suihku ja valmistautuminen sänky.

Olen varma, että muutos, kun vauva tyttö saapuu maaliskuussa (heck, olen onnekas, jos olen koskaan suihkussa), mutta aion nauttia siitä, kun voin.

Yöpyminen Get-ready-for-bed rituaali on ollut vielä hauskempaa kuin tavallista viime aikoina 50 dollarin Paul & Joen lumoava kylpy & kehon kokoelma Columbine asetettu 001.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Yksi kahdesta lahjasta, jotka ovat saatavilla nyt Paul & Joe laskureilla ja verkossa, se on ihana, runsaasti hoitaa ja puhdistaa yo itse pitkän päivän lopussa.

Siinä on suuri 14-oz. Pussi kylpyyn suoloja, kun tuntuu liota, 6,7-oz. Pullo nestemäisen kehon saippua suihkussa ja 4,9-oz. vartaloa.

Kaikki kolme sisältävät kosteuttavaa pehmentävää oranssia öljyä ja kehon saippua ja kehon voi sisältävät myös rauhoittavan oranssin kukkaveden, oranssin uutetta ja oranssia hunajaa vieläkin kosteudelle.

Jokaisella käytettävissä olevalla lahjapakkauksella on erilainen teema ja tuoksu. Yksi, jota olen käyttänyt, 001 Columbine, on rentouttava vaihtoehto – herkkä, naisellinen hedelmäinen kukka, jossa muistiinpanot oranssi, mustaherukka, ruusu ja jasmine, ja tuoksu hitaasti haalistuu noin kahdeksan tuntia, mutta valon olemus jopa pidempi.

Se on erittäin mukava.

Kylpy Salts Ainesosat ja edut

Oranssi öljy – pehmentävä

Kehon saippua Ainesosat ja edut

Oranssi uute – kosteusvoide, estää ihon ärsytystä

Oranssi kukka vesi – kosteusvoide

Oranssi hunaja – kosteusvoide

Oranssi öljy – pehmentävä

Natriumhyaluronaatti – kosteusvoide

Kehon voin ainesosat ja edut

Oranssi uute – kosteusvoide, estää ihon ärsytystä

Oranssi kukka vesi – kosteusvoide

Oranssi hunaja – kosteusvoide

Oranssi öljy – pehmentävä

Shea Voi – pehmentävä

Ohjeet:

Lisää pieni kourallinen kylpyyn suoloja lämpimään kylpytakkiin toimittamaan kosteuttavat etuja iholle vaikutuksista, jotka kestävät pitkään kylvyn jälkeen.

Tee haluttu määrä kehon saippua pestä kankaalla, joka on liotettu lämpimällä vedellä, työssä hyvä vaahto pestä kehosi ja huuhtele hyvin.

Tee haluttu määrä vartalovoita kämmenelle ja hieronnasta kehoon.

Toinen sarja, 002 arlequin, on energisempi yksi (se on myös 50 dollaria ja siinä on laukku kylpysuolat, kehon saippua ja kehon voita). En ole haisunut sitä vielä, mutta tuoksujen tuomarin tuomarit – sitrushedelmät, yrit, mausteet, Ylang Ylang, Musk ja vanilja – se kuulostaa raskaammasta itämaisesta kukka-powered pick-me-up.

Kun putoaminen rentouttavalle asetukselle, toivon, että mukana oleva elin voi myydään erikseen, koska pidän siitä niin paljon, että olen varmasti loppunut sen, ja tiedän jo, että haluan toisen purkin.

Voi tuntuu mielenkiintoiselta … enemmän kuin kevyt geeli kosteusvoide kuin säännöllinen raskas elin voi, joten se imee nopeasti, kun työskentelen sen ihoon, mutta se tuntuu silti rikas ja kosteuttava.

Rakastan sitä.

MAINOS

Tiedätkö mitä kuitenkin? Älä edes teeskentele, että saat yhden näistä sarjoista (erityisesti rentouttava yksi) ja anna se jollekin toiselle, lol! Luulen, että haluat pitää sen itsellesi.

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *