SKINSKOOL Skincare Compare™ Uncategorized Perk-up-taiteilija rakastaa naisten hissin: hyöty uuden perk-up taiteilijan kompleksikorjaus paletti neutraloi, peittää ja peittää

Perk-up-taiteilija rakastaa naisten hissin: hyöty uuden perk-up taiteilijan kompleksikorjaus paletti neutraloi, peittää ja peittää

“Hei, vauva, voinko perk sinua?”

Ei, vakavasti … Olen varma, että tapasin, että jätkä etujen uuden taskukokoisen 30 dollarin perk-up-artistisen kompleksikorjauspaletti Baarissa San Franciscon rahoitusalueella muutaman vuoden kuluttua.

MAINOS

Boom-Chika-Wah-Wah!

Tämä oli ennen El Hub, joten voin tai ehkä ole sallinut häntä ostamaan minulle mojito, lol!

Vaaleanpunaiset sydämet, Edwardian komentosarja, juustoinen jätkä Aviatorin lasit ja pienet muoviset kannet suojaamaan kolme kermainen kasvot täydentävät tuotteita kuivauksesta ulos? hyötyä aina pakkaus oikein.

Joten mitä saat tässä matkaystävällinen paletti? Pohjimmiltaan hyötyn sitruunatuki, boi-ing ja silmällä kirkas, kukin pot-muodossa.

On oikein, kermainen keltainen punoituksen neutraloimiseksi; Peitä, keskikokoinen beige peitevoide maski alle silmän ympyröitä; Ja kirkastaa, vaalean vaaleanpunainen silmän kirkastaja antaa väsyneitä silmiä hissin (vain hakea silmäsi sisäkulmat).

Värinät vasemmasta: Oikea, kansi ja kirkas

Voisi olla mukava vähän lisäystä matkailu meikkipussiin …

Etsi sitä etukäteen ja boutiques ensi kuussa (mutta jos et voi odottaa, että pitkä, se on lähetetty hyötykammecs meicsics.com nyt).

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen

MAINOS

P.S. Lähes perjantai! Ja se ei voinut tulla pian tarpeeksi.

Toivottavasti sinulla oli tänään hyvä päivä. Kaivos oli aw-tentti. Hyppään juuri juoksumatto, ja nyt olen niin ravinainen, että voisin kirjaimellisesti syödä käteni.

Okei, kuvaannollisesti. Voisin kuvitella syödä käteni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *