SKINSKOOL Skincare Compare™ Cosmetics Unsung meikki sankareita: Tiimalasi Femme Rouge huulipuna Vintage

Unsung meikki sankareita: Tiimalasi Femme Rouge huulipuna Vintage

yllään Femme Rouge huulipuna vintage ($ 30) Tiihgas, unung Makeup Hero!
Ironista kyllä, suosikki huulipuna (tällä viikolla) on moderni kierre perinteisellä ajatuksella. Sitä kutsutaan vintage, ja ajattelen sitä nykyaikaisena kierrellä perinteisellä nude huulipunalla syksyllä.

Olen ystävällinen rakastava, ajatus huulista, jotka ovat hieman rikkaampia ja ehkä muutamia sävyjä tummempi kuin luonnollinen huulesi väri.

MAINOS

Tom Fordin upea uusi rikas, Rosy Brown huulen väri Holerigeella on joitain samoja vibe.

Koko idea on vain niin erilainen kuin minä kuva pääni, kun ajattelen “alaston huulet”, joka viime vuosina on ollut paljon valoa persikka, vaaleanpunainen ja beige.

Barbie huulet, niin puhua.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Olin kaivamassa huulipunan kokoelmassa viime viikonloppuna jotain modernia ja alaston, kun löysin tämän vanhan ystävän hurmaa – vintage ($ 30), varjossa tiimalasi Femme Rouge Lipstick Line ja yksi minun unung meikki sankareistani.

Tiimalasi Femme Rouge Lipstick Vintage, 30 dollaria

Ensin rakastui vintage vuosia sitten, ja minä säännöllisesti rakastumaan siihen uudelleen. ja uudelleen. Se on yksi niistä sävyistä, että kun laitat sen huulillesi, kun olet poissa siitä jonkin aikaa, olet sellainen, “huh. Miksi lopettanut tämän yllään? Se on niin fantastinen! ”

Eikö se ole kaunis? Että syvä ruusuinen väri ja tämä kiilto? Keskustele täydellisestä tummemmalle nude huulille.

Toisin kuin Tom Fordin huolimattomuus (ha! Tein itseni nauramaan.), Se on vähemmän ruskea ja enemmän ruusu, joten kokonaisvaikutus on hieman pehmeämpi ja ystävällisempi. Mielestäni huolimattomuus on pieni edgier.

Pitkäkäyttöinen Unsung Heroes-sarja sisältää joitain suosikki pysyviä kokoelmatuotteita useista erilaisista bodel beauty brändeistä.

Toinen asia, jota rakastan vuosikerta, on tapa, jolla sitä sovelletaan. Se on melkein kuin minä voin tuntea englantilaista muffinia …

Tiedät, miten englannin muffinit ovat ne nooks ja crannies, jotka kaikki täyttävät hillot tai voita (mmm … voita)? No, vintage tekee jotain sellaisenaan, kun käytän sitä vielä hiutalellani huulillani … jota en mene jälleen tänne, koska vaikka olen kyllästynyt kuulemaan siitä, lol!

Makeup-tieteen taika, vintage silitys ulos kuivia, räikeitä laastareita, muuntaa ne samettiksi, saumattomaksi ihoksi. Mielestäni se tekee jopa huuleni näyttävät vähän luumpaa.

Tai ehkä se on vain toiveajattelua.

Mitä tahansa, se toimii minulle.

Ja sitten siellä on talla vintage haalistuu … aikana 4-5 tuntia, se hajoaa hitaasti ja tasaisesti, jättämättä yhden näistä funky valkoisista viivoista minun alareunassani tai asettumalla minun pystysuora huuliputkeni. Se vain rauhana, tyylikkäästi, kuten prima ballerina, joka poistuu lavalla vasemmalle.

Ah, vintage … niin kiitollinen, jonka löysimme uudelleen toisiaan!

Jos haluat kokea hurmaa, vintage ($ 30) on saatavilla nyt tiimalasi laskurit, Sephora myymälät ja verkossa.

MAINOS

Ja jos huomaat, että rakastat sitä tarpeeksi käyttääkseen jokaisen viimeisen pudotuksen (Magic 8 Ball sanoo “, merkitsee kohta Kyllä”), säästät putket ja napata huulipunan täyttöluettelo 24 dollaria.

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *