SKINSKOOL Skincare Compare™ Uncategorized Sunnuntaisin kielekettä kissa, meikki ja charm blog maskot, vol. 700 !!!

Sunnuntaisin kielekettä kissa, meikki ja charm blog maskot, vol. 700 !!!

Hänen kuninkaallisen huskessinsa, hänen meowmainin isäntänsä ja yhden suurimman voiman Kitty Supermodelingin historiassa. En välitä, mitä kukaan sanoo. Hän oli se, joka aloitti kaiken.

Tämä on sunnuntaisin 700. eristys välilehtien kanssa! Tabby-nuori poika oli täällä 552.

MAINOS

Kaipaan häntä kalliisti. Valtavasti. Olen repiä vain ajatellen sitä. Hän oli ja aina on elämässäni kissa.

Tarkoitan, olen bloggaaminen täällä MBB: ssä, koska 2007 … Se on pitkä aika ja ainoa syy, jonka olen tehnyt sen, tämä pitkä on välilehdet. Voin rehellisesti sanoa, että hän oli minun museoni monille näistä vuosista. Hän oli suurempi kuin elämä sekä minulle henkilökohtaisesti ja täällä blogissa. Hän sai luovan mehut menossa. Hän teki kaiken hauskempaa, ja hän näytti ilahduttavan sitä. Hän rakasti huomiota. Hän rakasti ottaa kuvia kanssani, rakasti halauksia ja vaiheen suuntaa, vain rakasti itseään, ja rakastin hänen ympärillään.

Hän oli kumppani, luottamus, inspiraationi ja paras ystäväni. Olemme kypsyneet yhdessä ihmisinä (ja kissan). En koskaan unohda häntä niin kauan kuin asun.

Ruusu

Rosie jatkaa hämmästyttävää työtä ottaen välilehtiä CFO (Chief Feline Officer) välilehtien kissan teollisuuden, LLC. Hänen luottoaan hän ei ole koskaan yrittänyt Upstage-välilehtiä. Hän ei ole yhtä intohimoinen Kitty mallinnuksesta, koska välilehdet oli siksi, että hän on oma kissan henkilö, hänen omien toiveidensa ja unelmiensa kanssa.

Kunnioitan ja arvostan sitä hänestä.

MAINOS

Kiitos, Rosie, koska olet itse. Olet huono @ SS ja makea, fantastinen tyttö. Rakastan sinua erittäin paljon.

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *