SKINSKOOL Skincare Compare™ Cosmetics Tarkistaminen: Sitruunat, moar chanel sekä standout punainen huulipuna Mac

Tarkistaminen: Sitruunat, moar chanel sekä standout punainen huulipuna Mac

koskaan elämässäni olen ollut tämä innoissaan sitrushedelmistä, koskaan! My Meyer Lemon Tree on Poppin ‘OFF!

Hänellä on niin paljon kypsä hedelmää parhaiten nyt. Myöhemmin tänään aion valita joitakin sitruunoita, jotta voin tehdä sitruunapasta tänä iltana.

MAINOS

Ehkä sitruunabaarit ovat myös tulevaisuudessa, vaikka todellisuus kerrotaan, etten mielessäni löytää uusi sitruunan aavikko rakastaa. Jos sinulla on sitruunan jälkiruoka resepti, joka muuttaa elämäni, kerro minulle.

Ok, niin näetkö tämän sinisen potin värin sitruunapuestani? Se muistuttaa minua kokonaan siitä, että sininen chanel kynsilakka olen kuollut. Uskon, että tämä on merkki, joka kertoo minulle, että vaadin sen elämässäni.

Eilen laitoin sen ostoskoriin ja on tanssinut tarkastamalla välittömästi, joten puhua.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Pidän kuitenkin, että olin siinä, voin myös laittaa muita asioita ostoskorissani!

Seuraava asia, jonka tiedät, siellä on purkki New Moonissa (se on backorder, boo) sekä putken mittojen de chanel ripsiväri. Olin samoin heittänyt pari Stylo Yeux Eyeliners (tiedät, kierre UPS), mutta olen todella tyytyväinen tummanruskealle Ilia-vuoraukselle, jota olen käyttänyt viime aikoina, samoin kuin olen leikkimässä käsitteellä todella täydentää sitä. Gasp, tiedän!

Preferred Chanel ripsiväri
Olin juuri noin lisätä 40 dollarin nuoren poika de chanel brow lyijykynä (line markkinoimatta miehille), että pidän kun huomasin siellä on myös “naisten” versio saatavilla. Jälkeen joitakin nopeita sleathingin tajusin, 1) Heillä molemmilla on samanlainen komponenttiluettelo, 2) molemmat lyijykynät pitävät täsmälleen saman määrän tuotteita ja 3) Naisten versio maksaa vähemmän – se on 33 dollaria! Joten kyllä. Pidän ya, nuori poika de chanel, mutta jos tämä veto tapahtuu, valitsen jonkin verran paljon edullisempaa versiota.

Jos (milloin?) Olen todella vetää pois – samoin kuin minä, koska minun tahtoni on todella alkaa hajota – niin minun pitäisi lisätä huulipuna tai kaksi sekoitus, eikö? Ehkä uusi punainen? Chanel tekee hämmästyttäviä punaisia.

Voi, puhut punaisesta huulipunasta, laitoin lämpimän punaisen lapseni ensimmäistä kertaa! Käytin Mac pikemminkin osallissa coywolfin tanssin perustelukappaleena viime viikonloppuna.

Tein tämän huulipunan kädet ilman minkäänlaista huulen lyijykynä tai huuliharjaa, samoin kuin minun on sanottava, uskon ok! Hänen ryhmänsä naiset tanssivat SIA: n “Candy Cane Lane”, minkä vuoksi he kaikki pukeutuivat kuin ihana bittinen karkkia.

MAINOS

Ystävällinen yhteisön charmin addict,

Karen

P.S. TGIF! Mitä viikonloppuna tapahtuu? Teetkö kaikenlaista viime hetken ostoksia? Olen varma!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *