SKINSKOOL Skincare Compare™ Uncategorized Uskotko “90-luvulla laiha kalvoja koskaan palata tyyliin? (And, If They Do, exactly how likely Are You to wear Them?)

Uskotko “90-luvulla laiha kalvoja koskaan palata tyyliin? (And, If They Do, exactly how likely Are You to wear Them?)

Me circa 2000. Plucking these brows into oblivion was like having one more job!
Joo. Se on vain ajan kysymys … Kello on merkitty … Rihanna juuri hiljattain osoittivat Coverin brittiläisen muodikkaan, jossa on harva, laiha kulma, samoin kuin vaikka minä tarkistin jonnekin, että hänen meikkitaiteilija ei tullut niitä Off (mutta sen sijaan teki joitakin meikkiä, jotta se näyttäisi siltä, ​​että ne poistettiin), uskon, että jos näet RIRI: n ulkoasun, se on jo meneillään käyrää, mitä nyt tapahtuu.

Aloitamme näkemään ne luonnossa jälleen kerran nopeammin kuin myöhemmin – Ensimmäinen “muoti” ihmiset, mutta sitten se suodatetaan alas meille rutiininomaisille peepsille. Tarjoin sen kolme vuotta …

MAINOS

Tietueena olen 1000% ei ole valmis palamaan “90-luvun tyyliin. Vaikka käytin niitä 90-luvulla ja varhaisessa Aughtsissa – mikä oli, kun tämä ylhäältä otettiin! (Se oli tekijän kuva edelliseen elämääni freelanceriksi.) – He olivat suositus “70-luvulle, sekä 70-luvulla, he viittaavat 30-luvulta.

Mikä vanha on aina uusi!

Mutta en usko, että menen koskaan takaisin äärimmäisen laiha kulmatilanne … Olen todennäköisesti pitänyt minun menetelmän, jonka he ovat tällä hetkellä, samoin kuin jos teen haluta heitä, koska pitäisi olla Älä koskaan ilmaista koskaan (varsinkin kauneuden asioita), todennäköisesti hyödyntää joitakin peitevoidetta sekä innovatiivista sijoittamista tilapäisesti naarmuuntua kutinaa.

MAINOS

Uskotko “90-luvulla laiha kalvoja koskaan palata tyyliin? Jos he tekevät, kuinka todennäköisesti olet rock heitä?

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *