SKINSKOOL Skincare Compare™ Cosmetics Sonia Kashukin trendikäs määritteleminen ääriviivassa, lähellä dupe nars cappadoce matta monta, säästää dollareita määritettäessä poskita

Sonia Kashukin trendikäs määritteleminen ääriviivassa, lähellä dupe nars cappadoce matta monta, säästää dollareita määritettäessä poskita

Uusi 10,99 dollaria Sonia Kashuk trendikäs määrittele keppi
Ring-a-ling! Ring-a-ling!

Saan sen! Se on NARS DUPE Hälytyksen melu.

MAINOS

Tällöin se on Sonia Kashukin uusi 10,99 dollaria trendikäs määrittele Contour Stick, lähellä dupe minun vaalia (mutta paljon kaikkea kalliimpaa) 39 dollaria Nars Cappadoce Matte Useita.

Sonia Kashuk trendikäs määritteleminen (10,99 dollaria)
Molemmat paistetut kultaiset ruskeat kermaputket ovat mattapinta (tässä ovat NARS CappaDoce), samoin kuin molemmat voivat nopeasti veistää poskita, jotka kilpailevat Johnny Deppin noin o.g. 21 Jump Street Era.

Molemmat ovat myös yksinkertaisia ​​sekoittumaan paljaalle iholle tai päällekkäisyyksille – todennäköisimmin, koska kevyt ja ohut ne ovat, mikä on hienoa, koska se pitää ihoni tunteesta, koska se on tukahduttanut tuuman alla.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Jos molemmat eroavat, monet ilmeisesti ovat kustannuksia (10,99 dollaria verrattuna 39 dollaria), mutta samoin kärjessä. Useat ovat Huskier, suurempi ja tasainen, samoin kuin se kattaa paljon enemmän pinta-alaa istuessaan ihoa vasten, kun taas Sonian trendikäs määrittelyssä oleva ehdotus on jonkin verran pienempi (mutta still husky), pyöristetty, paljon tarkempi Ehdotus, joka näyttää muotoiltuna alueen minun poskillani hieman paremmin.

Sonian trendikäs määrittelee keppiä paljaasta ihosta (vain alikokoinen peitevoide, brow-täyteaine, ripsiväri sekä kiilto)

Soniassa on myös hieman harmahtava taupe-aluston, jota uskon, että se voi antaa sille vähän etua, kun se koskee poskipölynpoistojen muokkaamista, jossa hienovarainen harmaa tarkemmin jäljittelee todellisten varjojen ulkonäköä. Kun tarkastelet sitä tiukasti ääriviivana tuotteeksi, uskon, että Sonian poikasen määrittely on erittäin pakottava tilanne, että se on paljon parempi kuin nars useita.

MAC-liplassin kanssa
Mutta jos etsit kermatuotteita, jotka pystyvät tekemään paljon enemmän kuin vain ääriviivat, Cappadoce voi olla ylimääräinen saalis. Se on paljon enemmän buttery kultainen ruskea ja siten todennäköisesti hieman paljon parempi lisätäksesi jonkinlaisen paahteisen lämpöä kasvoillesi, kaulaan, olkapäät, käsivarret ja missään muualla.

Cappadoce kestää samoin TAD kauemmin yhdistelmäni ihollani – noin 6-7 tuntia – kuin Sonian trendikäs määrittele keppi, joka huomaan itseäni koskettamalla 4-5.

MAINOS

Uskon kuitenkin, että molemmat näistä muotoilu tuotteet ovat Champs. Yksi on vain paljon edullisempi kuin toinen.

Hinta: $ 10.99
Saatavuus: Tarjotaan nyt Internetissä (tällä hetkellä käytettävissä olevaa verkossa) sekä kohderyhmiä
Makeup ja Charm Blog Arvostelu: B +

Ystävällinen yhteisön charmin addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *