SKINSKOOL Skincare Compare™ Cosmetics Sisäänkirjautuminen: Ensimmäinen viikko, ensimmäinen määräaika ja hauska meikki “Lewks”

Sisäänkirjautuminen: Ensimmäinen viikko, ensimmäinen määräaika ja hauska meikki “Lewks”

Hei, ystäväni! Hyvää huomenta. Toivottavasti sinulla on tähän mennessä loistava perjantai. Tämä oli ensimmäinen viikko minun uusi keikka, ja se on ollut hienoa. Minulla on jo muutamia tehtäviä ja jopa kääntyi ensimmäiseen toimituksiin tällä viikolla. Ja jos voisin vaihtaa oman sarven hieman, käänsin sen varhain. TOOT-Toot!

Se on ollut jonkin aikaa, kun otetaan huomioon, että olen aloittanut uuden työn, ja olen vain nyt muistan, kuinka vähän avain pelottavaa se on! Et tiedä mitään tai ketään, mitä ihmiset ovat työskennelleet, ja tietenkin on niitä hetkiä, kun ihmettelette, “Aion tehdä tämän?”

MAINOS

Yritän muistuttaa itseäni siitä, että se on näin kaikille (ellet ole superwoman?). Minun täytyy vain ripustaa siellä. Se on ehdottomasti ollut hyvä sieluni.

Se on ollut melko sopusoinnussa, jota ei voi hengailla minun sidekickin kanssa niin paljon viime aikoina, koska ennen kuin aloitin keikka, minulla oli paljon enemmän aikaa coywolfin jälkeen kun otin hänet koulusta iltapäivisin. Usein menemme leipomoon saadaksesi evästeen ja puhumaan kirjastosta tai swing kirjastosta tai suorita muutamia kohteita. Tarkoitan, että pidämme vielä hengissä, ja hän tavallisesti pelaa ihanteellista toimistoni oven vieressä. Hänellä on pieni työpöytä ja tykkää pitää itsensä kiireisenä, varsinkin Lego, värikynät ja meikki (usein kaikki samaan aikaan).

Voitko uskoa, että hän teki kaikki nämä näyttävät omasta ilman minkäänlaista suuntaa? Suosikkini on tietenkin Smokey Eye-inspired Princess Panda.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Oh, ja puhu meikkiä, en tiedä mitä ajattelin, koska ajattelin, että minulla olisi koko ajan maailmassa laittaa kasvot maali ennen videokokouksia, mutta se ei ole näin ollen ollut viime viikolla. Näin itseni tekemällä hämmästyttävä päiväystävällinen Smokey kansi tai uskomattoman terävät kissa silmät.

Jos olen onnekas, saan ehkä 10 tai 15 minuuttia valmistautua. Eilen aamulla minulla oli vain viisi.

Vakavasti, palkat, joita pääsin Ilia, ovat kuitenkin pelastaneet pääni. Ei vitsi. Oh, ja Chanel kulhoa Kurssin kynä. Ehkä ensi viikolla on viikko, teen jotain hauskaa kuin kimallus kannellani? Pidän sormeni ja varpaat ristissä.

Ilia tarvitsi Eyeshadow-paletin hämmästyttävällä alaston
Vanhan kanssa uuden!
Miten asiat ovat päissä näppäimistön? Mikä on hauskin asia, joka tapahtui sinulle tällä viikolla? Entä weirdest asia joku sanoi sinulle? Tapasitko uusia kavereita tällä viikolla, ihminen tai kissan?

Keskustele pian!

MAINOS

Ystävällinen naapuruston valittaa Addict,

Karen

P.S. TGIF!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *