SKINSKOOL Skincare Compare™ Uncategorized Mac Fix + PinkLite sekä Fix + Goldlite | Irrationaalinen robotti Bling pelkää

Mac Fix + PinkLite sekä Fix + Goldlite | Irrationaalinen robotti Bling pelkää

Kun toivot ihmiset eivät huomaa Jacked Up Mani
Mitä minä puuttuu? Enkö ravistele näitä pulloja tarpeeksi? Enkö ole riittänyt? Koska lupaan kuumille koirille, minun olisi pitänyt sprintzed sekä pinklite että goldliitti minun kauppaani 20 kertaa, ja tarkoitan, se tuntuu todella hyvältä. Se tekee aina, kun ruiskutan rutiininomaista MAC Fix + kasvoillani, samoin kuin odotin, että nämä hohtavat versiot haluaisivat ainakin jonkin verran häikäisyä, mutta en näe häikäisyä.

Anna minun tehdä se paljon enemmän aikaa …

MAINOS

Näytä minulle shimmer!

Ok, joten näen itty-bitty shimmer flecks jos saan allllll ylös minun minun peilini kanssa, mutta ne ovat uskomattoman hienovaraisia ​​… ehkä myös hienovarainen niille, jotka haluavat kiiltävä robotin bling ammunta teidän sopimuksestasi jokaisella kulmalla. Sinun on todennäköisesti avata yksi näistä pulloista sekä suorasta ylös kaataa kaiken itsellesi tai dunk itsesi kylpyammeessa täynnä sitä.

Kummassakin tapauksessa, Flekin kohokohdat eivät tällä hetkellä ole minun juttu, joten olen mahtava kanssa, kuinka chill vaikutus on.

Makea. Vähän. Pikkuruinen. Sparkles.

MAINOS

Ystävällinen yhteisön charmin addict,

Karen

P.S. TGIF.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *