SKINSKOOL Skincare Compare™ Uncategorized Sunnuntaisin kielekettä kissa, meikki sekä charm blog maskot, vol. 336

Sunnuntaisin kielekettä kissa, meikki sekä charm blog maskot, vol. 336

Olin äskettäin äskettäin paikalla alueellinen blogikirjoittaja tarjota osaamiseni aihealueille muoti ja kauneutta.

Koska fanit ovat olleet faneja elämäntapoja, samoin kuin olen yrittänyt kehittää digitaalista valtakuntaa, olen päättänyt aloittaa sarjan, kuinka oppaita kissoihin.

MAINOS

Nyt nämä eivät ole vain tyypillisiä “Dummiges” -oppaita. Työskentelen yksityiskohtiin sekä peittämällä välttämättömän kissan ymmärrystä, joka on saatu Kitty mallinnuksen elinaikana, samoin kuin tänään aloitamme yksi tärkeimmistä vaikeuksista, jotka käsittelevät kissoja: puolustaminen vihollista vastaan.

Olisin ryöstää parhaiten nyt, jos en aloittanut tätä opasta ensisijaisella alueellisella puolustuksella: tarvikkeet.

Hanki vaihde

Mitä sanomalla: “Idle kädet ovat paholaisen työpaja”? Ostoksessa pitämään avustajat (monikko) kiireinen, otin mieheni avustajan / hierojan / henkilökohtaisen kunto-opettajan muotia räätälöity couture -valjaat minulle, jotta voisin partioida yhteisöä mukavasti ja tyylillä.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Tämä erityinen valjaat rakennettiin husky-kehyksellä mielessä hyödyntämällä nailonhihaa, Hook & Loop Velcro -tyyppisiä nauhoja sekä käsityöliima-aseita, mutta olen myös nähnyt joitain merkittäviä esiasetettuja pyydyksiä PETCCO: ssa jne.

Etsi pitkän näkölinjoja

Yksi tärkeimmistä puolustautumisesta puolustaa alueesi on kyky nähdä kaukaa tuleva vastustaja. Vaikka partiointi, valitsen aina sijainnit pitkät näkölinjoilla, joiden avulla voin nähdä muita kissoja sekä tunkeilijoita kaukana. Tämä antaa minulle aikaa muotoilla taktisen suunnitelman kohtaamisen yhteydessä.

Perustaa kehä

Kun olet määrittänyt alueesi alueesi pitkillä näkörajoilla, perustaa kehä.

Luontona kissat ovat alueellisia, samoin kuin muutamat meistä eivät kunnioita rajoja. On välttämätöntä rajoittaa reunat alueen ja vihollisten välillä. perustaa kehä.

Pudota toinen komento (tarvittaessa)

“Ei feline on saari.” Henkilökohtaisesti uskon, että mainitseminen on bullsh * t, mutta on aikoja, kun vaaditaan varmuuskopioita. Tarvittaessa kiinnitä toinen komento. Ihannetapauksessa tämä pitäisi olla joku, jonka voit luottaa ehdoitta, joka myös ruokkii sinua, kun olet nälkäinen.

Saada korkeampi maa

Similar to determining the areas in your area with long sight lines, the higher up you are, the much more area you’ll be able to survey.

Ulkopuolisten partioiden suorittamisen lisäksi haluan myös ehdottaa paikannus ulospäin ulospäin suuntautuvilla sisätiloissa. Muista, että vastustaja ei koskaan nuku.

Hyvin…

Suosittelen äärimmäisen kiipeilypuita, jos sinulla on pääsy niihin. Ei vain tämä upea kardiovaskulaarinen harjoittelu, mutta se tarjoaa myös mahdollisuuden data kynnet ja tutkia alueesi ylhäältä.

Tunne vastustajasi (tärkeä)

** CODENAME: Venäläinen sininen **

Kun siirretin Novatoon, minä olen mukana ihmisen agenttien auttamiseksi profiilin ymmärrettävistä kissan vihollisia naapurustossa. I suggest you do the same…

** CODENAME: TATER **

** CODENAME: CHARLIZE **

** CODENAME: ELSA **

** CODENAME: CROSS-EYED KITTY **

Build a protected command center

To take reconnaissance to the next level, compensation the building of a command center with all the most recent surveillance technology. This way, you’ll be able to safely gather intel while outdoors.

The building of my new command center is practically complete, as well as we expect to deploy it this week.

Take naps to stay alert

There comes a point when tiredness results in diminishing returns. Don’t lose your edge. routine periodic naps throughout the day to recharge your body as well as your mind, as well as carry out at a top level.

MAINOS

Follow these tips, as well as soon you, too, will be defending your area like a boss.

Stay safe, stay strong and, above all, stay beautiful,

Välilehdet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *