SKINSKOOL Skincare Compare™ Cosmetics Lauantai Surfing, 10. huhtikuuta 2021

Lauantai Surfing, 10. huhtikuuta 2021

Tervetuloa viikonloppuun!
Tervehdys sekä tervehdys, ystävä! Hyvää lokupäivän aamu.

Toivon, että asiat ovat hyvin toistaiseksi. Out täällä Novatossa, aloitamme päivän lukemisen kanssa, koska olen kaikki lukenut hyvin ensimmäisen asian aamulla viikonloppuna.

MAINOS

Joskus se on digitaalinen (ks. Alla), samoin kuin joissakin tapauksissa se on vanhat koululehdet (ks. Edellä), mutta tänä aamuna se tulee olemaan minua, teetä sekä kolmen talon suunnittelu-aikakauslehdet ylhäällä.

Puhuminen talon sisustuksesta … mitä uskot näistä kerroksista? Olen edelleen lattiatutkimustutkimus osana työpaikkoja uusia kerroksia kevät 2021, samoin kuin olen tällä hetkellä vohveli pimeässä samoin kuin kevyt huippuluokan lankku vinyyli.

Osa minusta, joka tykkää tavanomaisesta tyylistä haluaa tummempia kerroksia, mutta hyödyllinen puoli, joka ymmärtää, mitä vaikeaa on pitää pimeät lattiat puhtaaksi sanoo, mene valolle, Carol Anne.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Minusta tuntuu siltä, ​​että minun pitäisi iskeä, kun taas rauta kuuma, a.k.a. kun tuntuu järkeväksi, sekä omistautua kevyisiin kerroksiin jo!

Tänä viikonloppuna lukeminen …

Stardust Shadow on asia. ?

Väitetään nämä suosituimmat hiukset sekä meikki kuviot tänä keväänä ja kesällä sekä minä ilmoittaneen “väitetysti”, koska mulletit havaitaan ylimmän hiusten trendiksi. Ilmoita mitä? ?

Kuinka DIY oman vedenpitävä meikki.

Seuraavassa on muutamia uuden meikkiä tulossa tässä kuussa! Olen syvästi kiehtonut käsittämään ikuisen veden ihon täydellisen sävyn, muuten.

No … tämä on hyvin kaunis!

Ja joitakin asioita katsella …

Haluan, että Kitteh.

Pidän Amanda Uprichard -puvusta sekä täysin ilmaisia ​​ihmisiä.

Se on vain paperoon.

10 minuuttia, olen siihen.

Chanel, Ooh La LA

MAINOS

Mitä olet menossa tänä viikonloppuna? Muut kuin lukemalla aiemmin mainitut aikakauslehdet sohvalla Rosie kanssa sekä nauttia aamiaista (munakoloitavat munat, portugalilainen makkara sekä suklaa croissant), Connor on leikkipäivänä alueellisessa puistossa ystäväni kanssa, samoin kuin olen Uskomme jo tarkalleen, kuinka monta kertaa aion sanoa: “Ok, viisi muuta muutappua muuta kuin lähdemme!” Hahaha!

Ystävällinen yhteisön charmin addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *