SKINSKOOL Skincare Compare™ Cosmetics Keskustele makeista lahjapaikoista! 20 dollaria La Maison du Chocolat Sephora Collection Gift Set

Keskustele makeista lahjapaikoista! 20 dollaria La Maison du Chocolat Sephora Collection Gift Set

$ 20 La Maison du Chocolat Sephora Collection Gift Set (saatavilla nyt Sephora-myymälöissä)
Mielestäni Sephora on jotain täällä koko meikki ja suklaa yhdistämällä asia.

Ajattele sitä – jos jokainen markkinoilla oleva kauneustuotteet tulivat suklaata tai karamellia tai cupcake tai makaron …

MAINOS

Olen pahoillani, missä minä olin?

Lompakko olisi kuuma kosketuksiin ja tupakointia kaikesta kitkasta minusta avaamisesta ja sulkemisesta, ja siellä olisi vuoret muffinista minun muffinin päällä, pyhä sh * t!

MAINOS

Tämä söpö pieni ystävänpäivä sarja vietellä yo ‘vatsa neljä fancy suklaata La Maison du Chocola Lip väri Mulberry.

Mitä se kannattaa, jos tahtosi epäonnistuu sinä ja sinä huijaat kaikki neljä suklaata, kun tulet kotiin, Mulberry ei katoa sinua. Siinä on melko hyvä oleskeluvoima / kulutusaika, vaikka se auttaa linjaa huulet ensin. Kaava pysyy hieman kermainen ja märkä, ja se pyrkii siirtämään luonnollisten huuliputkien ulkopuolelle.

La Maison du Chocolat Sephora-kokoelmaan on saatavilla nyt Sephora-myymälöissä (ei näytä se on saatavilla verkossa) 20 dollaria.

Kuinka tunnen, kun syön suklaata (muuten, olen myös päällä Sephora Collection kiilto Matte pitkäaikainen huulipuna Mulberry)
Sephora Collection kiilto Matte Pitkäaikainen huulen väri Mulberry
Elämä on kuin laatikko meikki ja suklaata …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *