SKINSKOOL Skincare Compare™ Cosmetics Dior Holiday 2015 “Kulta” kokoelma | Erittäin ensimmäiset näyttökerrat

Dior Holiday 2015 “Kulta” kokoelma | Erittäin ensimmäiset näyttökerrat

Center Stage: Dior 5 Couleurs Määritä GOLD Eyeshadow -yhdistelmä Blazing Gold # 866 (63 dollaria, tarjotaan nyt Dior.comissa samoin kuin Dior-myymälöissä sekä laskurit marraskuussa)
Huolimatta virallisesta monikerrastaan ​​”kultaa,” Diorin loma 2015 -kokoelma olisi voinut kutsua “kultaa sekä harmaa”, koska harmaa tekee unohtumattoman ulkonäön. Dior pelasi ajatus sekoitettujen metallien tässä julkaisussa, samoin kuin vaikka harmaa ei ole väri, joka normaalisti ponnahtaa päälleni, kun ajattelen, “yay! Lomakokoelmat! ” Uskon, että se todella toimii täällä.

Olen käyttänyt viisi 13 kappaletta julkaisussa, jota tarjotaan nyt Dior.comissa samoin kuin Dior-myymälöihin sekä laskureihin marraskuussa, ja olen tyytyväinen menetelmään Dior käsittelee nämä sekoitetut Metallit.

MAINOS

Mutta ensin! – Miksi harmaa ja kulta? No, molemmat ovat ikonisia, allekirjoitusvärejä Diorin kotona, kuten beige sekä mustat ovat ohi Chanel.

Dior 5-Couleurs Määritä Gold Eyeshadow yhdistelmä Blazing Gold # 866 ($ 63)
Mutta tämän kokoelman kanssa Dior hoitaa kaksi väriä, mitä uskon, ovat epätavallisia tapoja, kuten mitä he ovat tehneet täällä Eyeshadow-yhdistelmän kanssa, olen ollut pukeutunut, palaa kultaa. Keskustassa on suuri kulta harmaa sävyn vieressä, mutta harmaa ei ole vain yksi niistä blasé-myllyksistä. Ei, se on henkeäsalpaava shimmery taupe-ish harmaa, jossa kiiltoja suuri kultainen mikroglitteri.

Vakavasti, se on niin kaunis, että en voi ottaa sitä! – Sekä kun märkä se ja käytä sitä silmälevyksi? Erinomainen Caesarin aave, se loistaa kuin 100 Leonid-meteor-suihkua. Gimme Dat Sparkly Gold sekä harmaa!

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Diorific Vernis Gris-tai # 227: ssä sekä innostuksella # 951 kynsilakka (28 dollaria kukin)
Pidän viileitä komboja sekä kiehtovia käsitteitä, samoin kuin Dior tekee sen jälleen Gris-tai kynsilakka, jossa ne integroivat kultaa sekä harmaa kynsien kiilloon. En olisi koskaan odottanut sitä työskentelemään – sekoitus metallista kultaa sekä metallista platinaa? – Uskon kuitenkin ehdottomasti.

Olen käyttänyt kaksi neljästä lakkakokoelmasta – kultaa sekä Platinum Gris-tai sekä kermainen, perinteinen punainen innostus – samoin kuin pidän niistä molemmista.

Ja voimmeko vain puhua Diorin kynsilakkaa puhtaaksi sekunnin ajan? Eikö se ole paras asia koskaan?! Tasainen ja leveä, se kattaa koko naulan tukikohdasta ideaan yhdellä pyyhkäisemällä, samoin kuin puhdas idea on peto. Pidän puolikuun muotoa; Se sopii kokonaan kynsilleni pohjaan, joka tuottaa teräviä, puhtaita linjoja joka kerta. Se ei koskaan jätä sotkua, joko kiillottamalla minun kynsiini.

DIRIFIC MAT VELVET Väri huulipuna Radieuse # 430 sekä kiehtova # 580 (38 dollaria kukin)

Minäkin siltä, ​​että tämä julkaisu huulipunat huulipunat. Dior yritti jotain uutta ja erilaista tarjoamalla kermainen diorific huulipunat samettinen matta viimeistely, samoin kuin se tekee niistä paljon, kuten Chanel Rouge Valitus samvetit (minun faves), joten saat kuitenkin terveellisen annoksen matta. Voit silti nähdä ne heijastavat hieman kevyttä takaisin At’cha (ei niin paljon).

Olen todella rakastava kermainen kaava ihanteellinen nyt, koska huuleni ovat olleet Freakin “sotku. Koska tämä kylmä taistelen, he ovat olleet erittäin kuivia ja hiutaleita. Videossa yläosassa, käytän ruusuista vaaleanpunaista sävyä, kiehtovaa, samoin kuin Gasp! – huuleni näyttävät todella tyypillisen tytön! Et voi todella nähdä hiutaleita lainkaan, mikä on grrreat!

Niin kauan kuin olet vain siemaillut La Croix -veden tai jotain, näiden on kestettävä noin kolme tai neljä tuntia huulillesi, samoin kuin heillä on Diorin perinteinen ruusuinen huulipuna tuoksu.

DIRIFIC MAT VELVET Väri huulipuna Radieuse # 430 (38 dollaria)
DIRIFIC MAT VELVET Väri huulipuna kiehtovassa # 580 (38 dollaria)
Ota talon viesti: kullan pariliitos ja harmaa on jotain, jota en näe yleisesti (koskaan?) Lomakokoelmassa, samoin kuin se erottuu. Joo, kokoelma on myös paljon normaaleja lomakappaleita kultaissa ja punaisissa, mutta harmaa lisää jotain tuoretta.

Kokoelma liittyy Dior-laskuriin sekä myymälöihin marraskuussa, mutta jos et voi odottaa (joulua syyskuussa!), Voit löytää sen nyt Dior.comissa.

Monet paljon enemmän yksityiskohtia sekä lähikuvat videossa yläosassa. Kuten aina, kiitos kiitos teille katsomasta.

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen

P.S. Mielenkiintoisia uutisia lapsista! Viime yönä luin hänelle sängyssä (mikä on jotain, mitä yritän tehdä joka ilta, niin hän voi kuulla ääneni ennen nukkumaanmenoa), hän alkoi potkia. ?

Minulla oli El Hub Sijainti kätensä vatsaani, samoin kuin hänen kasvonsa … haluan, että minulla olisi suuri nokkaSaavuta, koska se oli täsmälleen sama ilme El Hub tarjosi minulle, kun ilmoitimme häät tapahtumasta lupauksemme …

MAINOS

Aww, niin cheesy!

Kun hän tunsi potkun, hän sanoi: “No, nyt ymmärrämme, että hän tulee olemaan jalkapallo-tähti! Odota vain, nautimme hänen pelin olympialaisissa jonain päivänä. ”

Hei, minulla ei ole mitään ongelmaa niin kauan kuin hän antaa minulle maalata kynnet hieman jalkapalloilla ennen pelejä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *