SKINSKOOL Skincare Compare™ Uncategorized Becca Belle à ‰ Poque Ultimate Crème Eyeliner pitää vuorattu silmällä tulevaisuutta violetti nyökkäyksellä menneisyyteen

Becca Belle à ‰ Poque Ultimate Crème Eyeliner pitää vuorattu silmällä tulevaisuutta violetti nyökkäyksellä menneisyyteen

yllään Beccan uusi Belle à ã Poque Ultimate Crème eyeliner (20 dollaria 0,08-unssia varten) , yksi neljästä täysin bränd-spankin ‘New Crémer Eyeliners lisäsi äskettäin Beccan pysyvään kokoelmaan
Tulen ensin myöntämään sen, koska se on täysin totta. Kun se tulee violetti silmälinja, olen oma henkilökohtainen snooze-fest tähti.

Se tapahtuu joskus 25 tai 26 vuoden kuluttua … siitä, kuinka kauan olen pukeutunut violetti silmälinja (noin 1987 lähtien).

MAINOS

Aloitin hiipiä rogue tikku violetti lancã’me liner ulos talosta kanssani joka päivä ja vuori ylempi ripsien linjat sen kanssa, kun pääsin kouluun (niin Sneaky!).

Tosin minulla ei ollut aavistustakaan siitä, mitä olin tekemässä, joten luultavasti näytti Hunaja Boo Boo Bad Pageant -päivänä, mutta en välitä. Rakastin tavaraa. Vielä tehdä.

Joten ennustettavissa, tiedän. Mutta tiedätkö mitä? Purple Liner tekee suuria asioita ruskeiksi, vihreiksi ja pähkinäisistä silmistä.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Olen aina rakastanut ulkoasua ja tuntui, että ruskeat silmät (minun on ruskea) näyttävät niin paljon enemmän suklaata ja herkullisia, kun ne on vuorattu luumulla.

Viime aikoina violetti liner rakkaus O ‘Elämäni on ollut Beccan uusi teini, pieni purkki Belle à ‰ Poque (huutaa Ranskan “kaunis aikakausi,” Oletan), syvä, shimmery munakoiso kerma vuoraus, joka vetää höyhenvoidetta Yhdessä pyyhkäisyllä ja sillä on kaava, joka kestää koko päivän.

Yummy, Phummy, Shimmery Goodness!
0,08 unssin purkki Becca Belle à ‰ Poque Ultimate CréMe Eyeliner vasemmalla, 0,10 unssista Mac Fluidline keskimmäisessä ja 0,12-unssissa Laura Mercier CréMe Silmien linja oikealla mittakaavassa

Haluan työskennellä hitaasti, kun käytän sitä, käyttämällä vähän aivohalvauksia ja välttää vesilinjani. Kun käytän sitä ripsien viivoillaan, se ei liiku, mutta minun vesilinjillani Belle à ‰ Poque pyrkii hiipiä muutaman tunnin kuluttua, päätyvät silmäni alla.

“Väripitoinen ja pitkäikäinen, tämä monipuolinen kaava asettaa tarkkuudella nestemäisen vuorauksen ja kerman helppouden. Harjaa sileät, dramaattiset aivohalvaukset, tahra Smokey Kajalin vaikutuksesta tai liukua kannet voimakkaana varjona. ”

– Becca.com

Aina kun haluan tuhota ja manipuloida vuorausta sulka ja fuzz Lines enemmän, minulla on noin viisi minuuttia toimia ennen kuin se asettaa. Onneksi se ei siirrä rypyt minun kuivaus.

Ainesosat
Syklopentasiloksaani, parafiini, trimetyylisiloksisilikaatti, dimeticone, piidioksidi dimetyylisilyylaatti, polyeteeni, sorbitaani Sesquiisostearaatti, 1,2-heksaanidioli, caprylyliglykoli, tokoferyyliasetaatti, pentaerythrityl tetra-di-butyyli, hydroksihydrokinnoita, tropoloni, voivat sisältää / Peumat Contenir [+/-] : Kiille, CI 77499 (rautaoksidi), CI 77007 (ultramariinit), CI 77491 (rautaoksidi), CI 75470 (karmiini), CI 77891 (titaanidioksidi), CI 77492 (rautaoksidi)

Rakastan Belle à ‰ Poque minun ripsien linjoja, erityisesti jos he ovat laskeneet ripsiväriä.

MAINOS

Se on yksinkertainen, tyylikäs kova tyttö vibe, joka ei ole liian kova tai kova.

Hinta: 20 dollaria pienelle 0,08-unssia varten
Saatavuus: Saatavilla nyt Becca-laskurit, Sepha-myymälät ja myös verkossa
Makeup and Beauty Blog Arvostelu: B +

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *