SKINSKOOL Skincare Compare™ Uncategorized Paul & Joe kevät 2016 kokoelma: Joissakin tapauksissa joustavuus on saatavilla pienissä, kauniissa pakkauksissa

Paul & Joe kevät 2016 kokoelma: Joissakin tapauksissa joustavuus on saatavilla pienissä, kauniissa pakkauksissa

Meikki näyttää yleensä yksinkertainen. Koska en käytä yleisesti täydellistä kauppaa meikkiä, valitsen mitä tiedän, samoin kuin mitä huomaat sopii elämäntyyliini, koska olen varma, että monet meistä tekevät.

Mitä puhun, luulen, on mukavuus, ja etu on vain yksi lukuisista asioista, jotka tekevät näistä harvoista tuotteista Paul & Joe kevään 2016 -kokoelmasta.

MAINOS

Kosmetiikkaviivaina vuonna 2002, samoin kuin nimetty omistajan Sophie Mechalyn kaksi poikaa, Feline-Fabulous Brand Paul & Joe on ollut ranskalainen olennainen, koska se alkoi miestenvaatteina ennen kuin laajensi naistenvaatteet ja lasten muoti .

Nyt tarjotaan Yhdysvalloissa, Kanadassa, Euroopassa ja Aasiassa, linja on laajentunut huomattavasti, koska sen alku.

Niiden näkökulma toteaa kaiken:

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

“Perusteellisesti nauttii elämästä, arvostan jokainen hetki – se on parisilaisten näkökulma sekä Sophie melachy itse. Paul & Joe beaute työpaikat elämäntapa, joka ylistää onnellisuutta ja hyvinvointia. ”

Onnellisuus on nykyinen näkökohta, kun se koskee näiden kauniiden kevättuotteiden pakkausta. Tällä viikolla sain käteni ihanalle # 11 kompakti, myös # 101 käsitellä sekä silmä väri yhdistelmä, # 2 kerma punastua, samoin kuin # 7 jauhe punastua.

Kompakti itse tarjotaan erikseen sekä tuotteet, kuten punastukset, kehitetään vaihdettaviksi kompaktilla. Tämä pakkaus on erittäin käytännöllinen kosketuspulloja koko päivän ajan.

Kauppa sekä silmän väripaletti, suurin neljästä esitetystä täältä, on myös suosikkini.

Se on upea! Sekä vaikka en todellakaan ole fyysinen hajustettu kosmetiikka, en voi auttaa itseäni. Pidän siitä täällä (se on heikko sitrusia, jossa on lilja.

Yksi harvoista ranskalaisista sanoista voin todella pitää mielessä, on sana perhonen (Papillon)

Kuinka rakastettava se on?! Tarjoa minulle ponnahduspakkauksen mitä ostan, kiitos.

Silmien väri P sekä poski väri P ovat kuitenkin voimakkaita, mutta käytettäessä sekä oikein sekoitetaan, voivat lainata itseään lukuisiksi ulkonäköön. Blush # 07 tuntuu kuin satiini sekä jättää ihastuttava hohtaja.

Kuten auringonlasku kompaktissa …
Kolmen poskivärin, tämä Duo on suosikkini. Se tarjoaa upean hehkun, joka ei jätä minua kuin Oompa-Loompa.

Ylhäältä alas: poski väri p, jauhe punastua # 07, kerma punastua # 02
Ensimmäinen ilme yritin oli samanlainen kuin minun mennä – helppo kissan silmä sekä vahva huuli.

Olen iloinen hyödyntämällä luomiväriä linjata silmäni, lähinnä päivän päätteeksi, kun siivet ovat tahroja, he yleensä näyttävät vain Smokey Eye, sen sijaan, että botched eyeliner työtä.

Silmien väri P eyeliner
Tämä on todennäköisimmin yleinen ensisijainen näistä tuotteista täällä käyttää. Tätä varten käytin kuparin sävyä eyelineriksi, kostutti kulmikkaan puhtaana sovellusta varten. Teen tämän säännöllisesti, koska pidän sen vaikutuksesta.

Usein tällä menetelmällä, eyeliner lopulta tahroja ja haalistuu kuitenkin tällä kaavalla, se pysyy. Käytän myös poski-väriä myös näissä kuvissa, vaikka pelkään minun punaisen huuleni kanssa, se ei ehkä ole ollut paras valinta …

Se vastaa lasia! NYX Nestemäinen mokka kirsikka-taivaan huulilla.
Viimeinen ilme tämän duo: n kanssa käyttää kuparin sävyä kannen ympärillä vaaleanpunaisella hiekkarannalla. Posket minun posket Käytän kermaa punastua # 7: ssä, hyödyntäen Carolinan “valaistu” tekniikasta. Minulla on taipumus katsoa ruusuista joka tapauksessa, samoin kuin en halunnut näyttää yhtä punaista!

Silmien väri P toiminnassa

MAINOS

Nämä värit ovat dynaamisia sekä jännittäviä, samoin kuin niitä päivittäin laittaa minut kevään mielialaan.

Valitettavasti lumi, joka osui New Yorkin ensimmäisellä päivällä kevään ensimmäisestä päivästä, heikensivät, mutta auringonpaistetta viipymättä auttoi. Työskentely näiden värejen kanssa viime viikolla nähdä täsmälleen, miten niitä voidaan käyttää, on muistuttanut minua etsimään joustavuutta väreissä, joita käytän. Olen innoissani mennä kokoelmani kanssa sekä nähdä, mitä voin työskennellä.

Yritin jopa curling Wand tällä viikolla!
Onko sinulla kaikenlainen Paul & Joe Makeup? Pidätkö ranskalaisista charmia? Sekä sinä olet niin peloteltu uusilla hiustyökaluilla kuin minä?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *