SKINSKOOL Skincare Compare™ Uncategorized Sano “Bye, Felicia!” hienoihin linjoihin sekä “Hei, upea!” Luonnollisesti varsin kannet IT-kosmetiikka luonnollisesti varsin Eyeshadow Trios

Sano “Bye, Felicia!” hienoihin linjoihin sekä “Hei, upea!” Luonnollisesti varsin kannet IT-kosmetiikka luonnollisesti varsin Eyeshadow Trios

kolme kuudesta se kosmetiikasta Luonnollisesti varsin Eyeshadow Trios ($ 24 kukin)
Haluan pitää sananlaskun ovi auki, kun se koskee elämäni erityisiä elementtejä – uusia ystäviä, löytää uusia asioita, kokeilla uusia ruokia, tekemällä uusia wackadoo asioita meikkiä, ystävystyä uusia kissoja …

Mutta minä olen onnellisella slam, että ovi suljetaan hienoja viivoja, jotka näkyvät kannen kanssa.

MAINOS

Ymmärrän, että ikääntyminen on yksi niistä tavaraliikenteistä, jotka eivät todellakaan voida pysäyttää (tai neuvoa), joten voin myös olla mahtava sen kanssa (mikä olen enimmäkseen). Tällä tavoin on mahdollisuus löytää parhaat, monet anteeksiantavat luomivärit hieno linjoille, samoin kuin tässä yksi mahdollinen kilpailija: 24 dollaria luonnollisesti varsin Eyeshadow Trios IT-kosmetiikka.

Kolme kuudesta se kosmetiikasta Luonnollisesti varsin Eyeshadow Trios (24 dollaria kukin)

Powder Eyeshadow Trios ei ole mitään uutta, mutta nämä ovat ihoystävällisiä komponentteja, kuten hydrolysoitu kollageeni, Acai, ympäristöystävällinen tee sekä antioksidantti-vitamiinit A, C, samoin kuin E ihanteellisesti hienoja viivoja ja ryppyjä hieman vähemmän havaittavissa . He ovat myös talkki-ilmainen, samoin kuin talkki on yksi niistä luomivärikomponentteista, jotka voivat tehdä hienoja viivoja erottua.

Yllään se kosmetiikka luonnollisesti varsin Eyeshadow Trio luonnollisesti melko matta Luxe silmäni
Pidän tarkalleen, kuinka sileä sekä luonnolliset silmät näyttävät kannellani, samoin kuin he todella näyttävät pitävän etäisyytensä hienojen linjojen ympärillä. He ovat myös yksinkertaisia ​​sekoittumaan samoin kuin pitkäkestoinen (koko päivän minulle).

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Ja koska he eivät kuitenkaan ole yhtä suuria pigmentoituja, minun ei tarvitse tehdä tonnia sekoittamaan heidän kanssaan määrittelemään silmäni, mikä on hienoa. Tämä tekee niistä Primo Daily Eyeshadows, kuten tuotteiden tyyppi, voit heittää meikkipussiin töihin tai kuntokeskukseen, jos sinulla on suunnitelmia myöhemmin. Tai melko paljon minkäänlaista aikaa haluat näyttää jonkin verran kiillotettuna sekä esillä.

Ainoa valtava ongelma, jota minulla on heidän kanssaan, on se, että he eivät ole ZE-draaman mestareita, koska jos haluat mennä täysillä hello-tytöllä, Haaay, sinun täytyy työskennellä jonkin verran voimakkaampia luomivärejä kokoelmastasi, Koska nämä eivät todellakaan ylitä keskipitkän kattavuutta.

Se kosmetiikka luonnollisesti varsin Eyeshadow Trio melko savussa
Se kosmetiikka luonnollisesti varsin Eyeshadow Trio luonnollisesti melko helmi Luxe
Se kosmetiikka luonnollisesti varsin Eyeshadow Trio luonnollisesti melko matta Luxe
Se kosmetiikka luonnollisesti varsin Eyeshadow Trio luonnollisesti melko matta Luxe
Se kosmetiikka luonnollisesti varsin Eyeshadow Trio luonnollisesti melko helmi Luxe
Se kosmetiikka luonnollisesti varsin Eyeshadow Trio melko savussa

MAINOS

Kuusi heistä tarjotaan nyt Internetissä sekä IT-kosmetiikan laskurit sekä ULTA IT-kosmetiikassa pitkällä aikavälillä (jotkut ovat tiukasti mattoja, jotkut ovat kaikki Pearl viimeistelyjä, samoin kuin muilla on yhdistelmä Helmet ja maat), samoin kuin kaikilla niillä on suuret sävyt kalkkien määrittämiseen sekä ripsien linjoihin – kuten ruskeat, taupsit, vaaleanpunaiset, beiges sekä purput.

Hinta: 24 dollaria
Saatavuus: Pysyvät sekä tarjoavat nyt Internetissä sekä IT-kosmetiikan laskurit sekä ULTA
Makeup ja Charm Blog Arvosana: B + / A-

Ystävällinen yhteisön charmin addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *