SKINSKOOL Skincare Compare™ Uncategorized Uusi Clinique StoryChangers -ohjelma: Hymyilyni kertovat elämäni tarinasta … Ja toistaiseksi se on melko hieno tarina

Uusi Clinique StoryChangers -ohjelma: Hymyilyni kertovat elämäni tarinasta … Ja toistaiseksi se on melko hieno tarina

Tämä julkaisu sponsoroi Clinique sekä uusi StoryChangers-ohjelma. “Olemme tarinavaihtajia. Nauti sekä tarkistanut tarinoita naisista, kuten sinä, jotka tarkistavat, että kun muutat tarinasi, muokkaat näkymääsi. ” Lisätietoja julkaisupolitiikasta on minun vastuuvapauslauseke.

Odotin vanhoja valokuvia toisena päivänä, kun törmäsin johonkin minusta ja hienoimmista ystäväni, Jen, sinä päivänä valmistuimme korkeasta laitoksesta (20 vuotta sitten!).

PIC: ssä seisomme asuintilassa valmistumiskorkkiimme sekä puvut, kaikki ekstaattinen ja toiveikas, samoin kuin todellisuus kerrotaan hieman clueless, lol!

MAINOS

Ohjelmasta minun piti napsauttaa valokuvaa puhelimeni kanssa (minusta tuntuu, että olen aina tekemässä tätä, ottaa kuvia muista kuvista). Tekstin sen Jenin muistiinpanolla “Tunnista nämä kaksi nuorta?”

Hän koostuu takaisin, “wow. Katsokaa vain kasvoja. Olimme vauvoja. ”

Ja joo, olen olettanut. Vaikka tuolloin muistutan uskoa, että olin kaikki kasvanut, koska olin poissa korkealle muutamassa kuukaudessa.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Pikku Tunnistan sitten vaikeudet eteenpäin, samoin kuin kun katson valokuvaa nyt, minun sileä, irti iho ja minun squishy vauvan edessä olevat posket, näen nuoren naisen, jolla ei ole käsitystä kukkuloista hän ” LL: n täytyy kiivetä, haasteet, joita hän lopulta valloittaa, väärin, hän tekee, samoin kuin jälleen kerran, ja uudestaan, loistavat ihmiset, jotka tyydyttävät menetelmää sekä oppitunteja, joita hän oppia .

Ja kun katson peiliin nyt, nämä paljon vuotta myöhemmin näen todisteita näistä oppitunneistani.

Toki huokoset ovat paljon näkyvämpiä, samoin kuin minun alikokoinen alue ei ole niin kirkas kuin se, kun oli (ah … olla 18 jälleen yhtä hyvin kuin pystyy pääsemään pois, ettei käyttänyt alle-silmä peitevoide! ), kuitenkin ne hymyilevät silmäni ympärillä, kun olen onnellinen, samoin kuin ne, jotka näyttävät suuni ympärille, kun nauran, muistuttavat suuria aikoja, joita olen ollut matkan varrella.

Meillä kaikilla on tarinamme kertoa sekä meidän polkujemme. Päätökset, joita teemme – sekä valtava että pieni kaavio elämämme ohjelma, sekä valitus on, voimme muuttaa tätä kurssia. Se on tehokas, todella, jos uskot siihen. En ymmärrä, missä olisin nyt (ehkä vielä työskentelee tehtävänä, jota en pidä), jos en olisi kuunnellut, että nagging ääni päänsä seitsemän vuoden takana, joka piti blogin aloittamaan blogin. Olen kiitollinen kuuntelin sitä.

Tämä käsite, että meillä on valtuudet muuttaa omaa tarinamme, on Cliniquen uusi tarinahakemus, uusi multimediaalusta Clinique.com videoita, tarinoita ja vlogs blogikirjailijoista (mukaan lukien sinun todella!), Joka juhlii erilaista Menetelmät Naiset muuttavat omia tarinoitaan samalla kun otetaan käyttöön Cliniquen linja akne optio-tuotteita.

Toivottavasti yksi heidän tarinastaan ​​vaikuttaa sinuun (ja ehkä ihosi myös!), Yksi päätös kerrallaan.

Joka päivä elämäni, ihoni muuttuu, samoin kuin niin olen minä. Kuten sinä. Emme voi pysäyttää asioita muuttumasta, mutta voimme muuttaa ohjelmaa matkan varrella.

Jos sinulla on minkäänlaista huolenaiheita millään tavoin Clinique Akne -vaihtoehdoista sekä haluat vastauksia suoraan lähteestä, heillä on verkkokeskustelu verkkosivuillaan, jossa voit puhua Clinique-asiantuntijoille, joka sopii sinulle tarpeet.

MAINOS

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen

P.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *