SKINSKOOL Skincare Compare™ Uncategorized Tämä Tom Ford Jasmine Rouge Nail Lacquer on … häpeämätön

Tämä Tom Ford Jasmine Rouge Nail Lacquer on … häpeämätön

kavereille / nukkeille, joilla on epätasabashed heikkous klassisille kermaisille punaisille (ja jotka eivät välitä pudottamalla vähän ylimääräistä Cheddar kynsilakkauksissa) tulee uusi $ 32 Tom Ford Kynsilakka häpeämätön.

Se on yksi kahdesta kiillotuksesta uudessa Jasmine Rougen lomakokoelmassa, joka on saatavilla nyt Tom Ford Valituslaskureilla ja verkossa.

MAINOS

“Esittelyssä Tom Fordin audikas uusi punainen huuli ja kynsien pariliitokset: kaksi duosista klassista Crimsonia tai runsaasti kirsikka sävyjä, jotka innoittavat hänen yksityisen sekaannuksensa, Jasmin Rouge. He herättävät tuoksun dekadentteja, maustettuja kukka-muistiinpanoja ja kuuluisaa punaista pulloa ja vangitsivat hedonistisen glamourin tunnelman.

“Koe Crimsonin voima Tom Fordin huulen väri Rouge Fatal ja Tom Ford Nail Lacquer häpeämättömässä. Hemmottele rikas kirsikka Tom Ford Lip Color Vampire Kiss ja Tom Ford kynsilakka Trophy vaimo. ”

– Tom Ford Beauty

Innoittamana tuoksu? Onko tämä osoittanut, että kiillotukset tuoksuvat?

No, nope. He eivät varmasti ole.

Tom Ford Jasmin Rouge-Collection

Kaksi päällysteen Tom Ford Shameless kynsien lakka

MAINOS

Mutta se on hullu pigmentoitu. Vaikka olen yllään kaksi kerrosta edellä olevassa reunalla (tapana!), olen varma, että voisin saanut pois yhden.

Sileä, virheetön kaava on kotelo, joka soveltaa helppokäyttöisen harjan kanssa. Myönnetty … Luultavasti on oltava hinta.

Upea väri, vaikka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *