SKINSKOOL Skincare Compare™ Uncategorized Uudet seerumit Kate Somerville

Uudet seerumit Kate Somerville

Kate Somerville on yksi minun kaikkien aikojen, hands-down go–ihonhoitolinjoista. (Anti-BAC Clearing Lotion akne ja + retinol vita c teho seerumi ovat must-haves)

No – Herald trumpet! – Heillä on uusi seerumi, jota kutsutaan KX-aktiivisiksi konsentraateiksi, jotka on kehitetty kiinteille, kosteudelle ja alaspäin hienoja viivoja, kaikki ilman ärsytystä (mikä on bitti, joka kiinni silmäni).

MAINOS

Kate suosittelee kaksi tippaa (koska seerumat ovat hyvin väkevöityjä) KX-aktiivisista konsentraateista Bio-jäljittelevät peptidit seerumin puhdistamiseksi ihosi aamulla ja uudestaan ​​yöllä ja sen jälkeen syvällä kudos korjausvoide.

Miksi tämä niin tyydyttävä?!
Muissa uutisissa …

Muuten, minä “tarvitsen” kaikki tämä juttu.

OK, joten katson Emily Noelin videoita koko ajan, koska rakastan kuinka maanläheinen hän on, ja hän näyttää hauskaa hengailla, mutta jostain syystä katsella tätä koti- ja puhdistusaineita, aurinkovoidetta, huonekaluja Ja lasten lelut Hän rakastaa minut erityisesti haluavat ostaa kaikki asiat.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Dial Pear Saippua on täysin tavoite luettelossa, yhdessä Aveeno Vauvan aurinkovoidetta (useat muut ystävät ovat myös suosittaneet sen viime aikoina … ajattelen, että se voi olla epämiellyttävä sankari?).

Uusi “keskipäivän sääntö”

Hei Rakastan sinua.
Loooove kahvia, mutta olen tullut ymmärtämään, etten voi juoda sitä iltapäivällä; Muuten en vain voi pudota nukkua yöllä. Et todennäköisesti muista tätä, mutta jonkin aikaa, kun minulla oli paljon unettomuutta. No, keskustelin siitä ystävälle, jonka työskentelen HIIT-luokassa (hän ​​sattuu myös olemaan sairaanhoitaja), ja hän sanoi: “Karen, sinun ei pitäisi juoda kahvia (jopa Decaf) keskipäivän jälkeen.”

Ja tiedät mitä? Olen aloittanut juuri sen, ja se on ollut koko uusi maailma minulle. Nyt olen vain sängyssä, ja olen poissa kevyt … 15 minuutin kuluessa.

Se on hyvä minulle!

Olen edelleen Crave Java lounaan jälkeen jotain kovaa, mutta mieluummin pysty nukkumaan! Minulla on edelleen mahdollisuus saada niin paljon kuin haluan ennen lounasta, joten se toimii hyvin.

MAINOS

Teetkö tämän myös? Tai oletko yksi niistä onnellisista ihmisistä, kuten ystäväni Cindy, joka voi kirjaimellisesti juoda vahvan kupin kahvia illallisen jälkeen ja nukahtaa 10 minuutissa? Joten hyytelö.

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *