SKINSKOOL Skincare Compare™ Cosmetics Sunnuntaisin välilehtien kissa, meikki sekä valitus blogi maskotti, vol. 686

Sunnuntaisin välilehtien kissa, meikki sekä valitus blogi maskotti, vol. 686

Kun uskomme teollisuuden kuvakkeista, teollistumisen paragonit, yksi nimi usein heitetään ympäri: Henry Ford. Hän mullisti massatuotannon maailmaa kuljetinhihnan kokoonpanolinjalla.

No, se kaikki hyvin sekä hyvä, mutta kissan maailmassa on vain yksi teollisuuden kapteeni, samoin kuin se oli välilehtiä. Hän otti kissan muotia, joka tuottaa kaksikymmentä-vuosisataa, tehostamalla tuotantoa hänen paljon teknologisia edistysaskeleita pienistä ompeleita, jotka luovat muutaman pukeutuneena joka päivä suuria automatisoituja tehtaita, jotka luovat lukemattomia paloja kissan vaatteita tunnissa, kaikki heistä virheetöntä laatu.

MAINOS

Jotkut kissat sekä ihmiset ilmoittavat kaiken alkoi maailmankuulu syksyn kissan huivi, näet täällä …

Se oli tämän huivin kanssa, että välilehdet vetäytyivät tuotantolaitoksistaan ​​muutamasta yksiköstä päiväksi tuhansille sekä marraskuussa 2015 kissoja jokaisessa kaupungissa eri puolilla Amerikassa ja ympäri maailmaa keinuvat sitä.

Ruusu

Koska Rosie on ottanut kissan kissan, LLC: n, LLC: n, hän tuo tämän perinteen. Kissat mihin tahansa voi johtaa alueelliseen PETCO tai Nordstromiin saadakseen yhden itsestään – ympäri maailmaa.

Kuten Tim Cook Kun Steve Jobs jälkeen Rosie keskittyy tehokkuuden lisäämiseen sekä skaalaukseen, sekä harkitsee, että hän on otettu, liiketoiminnassa on kolminkertainen tulos!

Video Playerhttps: //makeupandBeautyblog.com/wp-content/uploads/2021/11/Rosiescarffall_2021.mp4

00:00
00:00
00:00

MAINOS

Kuten voit kertoa, suuruus jatkuu kellostaan.

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *