SKINSKOOL Skincare Compare™ Uncategorized Liian edessä La Crème Väri Drenched Lipstick Swatches

Liian edessä La Crème Väri Drenched Lipstick Swatches

Elämme maailmassa täynnä epämukavasti kuivaus matta huulipunat.

Ne ovat kaikkialla!

MAINOS

Mutta otin paljon tarvittavaa taukoa epämukavuudesta, jossa oli julma ilmainen huulipunat tänä viikkona ja anna minun kertoa ya, se tuntui goooodilta.

Nämä huulipunat ovat sileät ja balmy epätavallisen värin maksamisen kanssa. Normaalisti, kun valitsen kosteutta ja mukavuutta, ulkonäkö vie osuman, mutta ei tällä kertaa! even with nasty, cracked lips with dry patches (I have notoriously dry lips, mm yummy), these smooth over the top and make them look a lot better than they did, and I appreciate the heck out of that.

On 22 upeaa sävyä valita, 10 niistä on Brand-Spankin ‘Uusi! On pari parasta nudes, joitakin uskomattomia vaaleaja ja jopa joitakin sensummaisia ​​tummempia vamp-y sävyjä.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Minun täytyy vain gush yli pakkauksen sekunnin … Ugh, se tuntuu niin ylelliseltä! Siellä on jotain voimakkaasti painotettua kultaista huulipunaa putkea, joka vain tekee sinusta tuntuu hieman paremmin elämästä, ja rakastan käyttää näitä osittain kokemusta niiden asettamisesta.

Epäilen, että olen ainoa, joka tuntee tällä tavalla tai ainakin, toivon, etten ole ainoa, joka saa tämän ekstaattisen huulipunasta.

MAINOS

Nyt aion vain varoittaa sinua, mutta varokaa sävyjä Glitter / Shimmerin kanssa, ja siellä on melko muutamia, koska tämä ei ole hienovarainen glitteri. Puhun, minusta tuntui olisin voinut olla kuudennen jäsenen mausteiden tyttöjen. Voit nyt soittaa minulle hohtavan mausteen.

En sano, että vihaan heitä. Itse asiassa osa minua rakastaa heitä! Varmista vain, että olet tietoinen siitä, että he pakkaavat lyönnin, jos aiot ostaa verkossa. Ota kurkistusselvillä alaspäin, jos haluat nähdä, mitä puhun, vaikka se ei ole niin ilmeistä kuin todellisessa elämässä.

“Unicorn kyyneleet” – iridescent shimmer

“Topless” – aprikoosi nude
“Sugar Daddy” – alaston ruusu
“Clueless” – hohtava puuvilla karkkia
“Kaksinkertainen kupla” – kupla kumi vaaleanpunainen
“Keskimääräiset tytöt” – hohtava viileä vaaleanpunainen
“9021ohhh” – karkkia omena punainen
“Wham!” – Iridescent vadelma
“Berry Naughty” – Berry White Wine (täydellinen Dupe Mac Rebel)
“Ursula” – hohtava syvä luumu
Eikö tämä pigmentation hämmästyttävä!? Jos tarvitset taukoa huulipunat, anna näille kokeilla. Mukavuus ja uskomaton väri kaikki yhdessä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *